2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون مخصوصا پسراشون از هیچی نمی ترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 97 پست
۸سال و نیم،میشه یه متن برای قصه بگید ؟

توی ی خانواده گرم و صمیمی ی پدر و مادری بودن که ی پسر خوبی داشتن این آقا پسر ی روز ی کار بدی کرد پدر مادرش فهمیده بودن که کار بد کرده و ازش توضیح خواستن پسر قصه ما با خودش فکر کرد چجوری بگه به پدر مادرش ایا دروغ بگه؟ آیا گریه کنه و چیزی نگه؟ آیا بدون گریه و بدون ترس راستشو بگه؟ خلاصه تصمیم گرفت سرشو بالا بگیره و بدون هیچ گریه ای به پدرمادرش راستش رو بگه و نترس وقتی برای پدر مادرش گفت چون راستش رو گفته بود پدر مادزش بهش گفتن که تو پسر گل ما هستی و اگر بدترین کار اشتباه رو هم انجام بدی ما باز هم دوست داریم و هیچوقت تنهات نمیذاریم ولی بخاطر کار اشتباهت یکم ناراحت و دلگیر میشیم و چون راستش رو گفته بود کلی پدر مادرش خوشحال شدن ک پسرشون راستگو هست و اونو بغل کردن و بوسیدن و براش توضیح دادن که اگر این کار اشتباه رو انجام بده چقد بد میشه 

دست آخر نظزشو در مورد قصه بپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا الان که میگی میبینم به مشاور احتیاج دارم شدید  انگار راه درست و نمی دونم باید یکی در ...

حتما اینکارو بکن عزیزم متاسفانه فرهنگ مشاوره گرفتن تو کشور ما ضعیفه ولی شما معلومه مقاومت بیمعنی خیلیها رو در مقابل مشاور نداری و از هزینه مالی و عاطفی و زمان گذاشتن برای بچه هم ابایی نداری

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
حتما اینکارو بکن عزیزم متاسفانه فرهنگ مشاوره گرفتن تو کشور ما ضعیفه ولی شما معلومه مقاومت بیمعنی خیل ...

ممنون از راهنماییت دوست عزیز 💕

حرف درستی زدی  نوش دارو قبل از مرگ‌سهراب👍

دنیا اونقدرها جدی نیست   
سر همین جریان فوتبال دوستش خیلی ترسوندمش  که باید مواظب باشه خدایی نکرده بچه مردم اتفاقی میفته ...

الان بیخیال کم کم خوب میشه ولی پیش مشاور ببر نه یکی دو جلسه چند جلسه ی مشاور کودک که چند سال سابقه داشته باشه اول تحقیق کن ی مشاور خوب پیدا کن بعد ببر

الان بیخیال کم کم خوب میشه ولی پیش مشاور ببر نه یکی دو جلسه چند جلسه ی مشاور کودک که چند سال سابقه د ...

می برم حتما من کلا با مشاور این و بزرگش کردم 

الان هم این مشکل جدید و باید یه جوری حلش کنم تا بدتر نشده

دنیا اونقدرها جدی نیست   
بی خیال عزیزم پیش میاد

قربون محبتت برم عزیزم.ازخدابراتون بهترین بهترینها رو میخوام😍

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
ممنونم😍

خواهش میکنم 

رفتارتون رو اصلاح کنید بذارید بفهمه اگر اشتباه کنه از طرف شما طرد نمیشه 

بچه اگر الان اشتباه نکنه و همش بترسه و کاری رو از تزس اینکه اشتباه انجام نده بعد چطور میخواد ب خونواده رو بگزدونه و اونوقت ک ب مشکل میخوره 

نکران نباشید الان مث شاخه ظریف درخت و قابل تغییز هنوز تنه تنومند نشده

آفرین  این بچه باهوشه هیچ مشکلی هم نداره نگران نباش  مشاوره هم نمیخواد فقط تعریف کن چطو ...

عزیزم من واقعا رنج میبرم از نترس بودنش 

شما تو شرایط من نیستی درک نمی کنی 

کلا من خیلی امر  و نهی نکردم 

یه زمانی اظطراب جدایی داشت 

بازی درمانی بردم از اون زمان کلا تغییر کرد 

در کل چون قبل مدرسه باهاش کار کردم از مدرسه نمی ترسه چون بلده اعتماد به نفسش خوبه 

معلم ها رو دوست داره چون همیشه باهاش خوب بودن

ولی اذیت های فراوانی هم تو خونه هم بیرون داره که اصلا دوست ندارم 

حاضرم ترسو باشه ولی انقدر من و اذیت نکنه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
2810