2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون مخصوصا پسراشون از هیچی نمی ترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 97 پست
راه حل فقط پیش مشاوره عزیزم چون با بچه ی شما باید رو در رو صحبت کنه ببینه محرک ها و انگیزه هاش چیه و ...

من عمرام  تو همین مشاوره ها گذشت 

می دونی آخرش چی گفتن 

به من گفتن تو حساسی 

بچه دوم بیار  درست میشه 

از این ناراحتم که اطرافیان فکر می کنند من این جوری تربیت کردن ولی در واقع ذات خودش نترسه

دنیا اونقدرها جدی نیست   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا طفلک رو ترسوندیم اما بی دست و پا هم نیست ها از این بچه ها که موقعی که مشکل پیش میاد مثلا تو مدرس ...

به نظر من پسرت مشکلی نداره شما زیادی بزرگ کردید 

کلا نرماله

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من عمرام  تو همین مشاوره ها گذشت  می دونی آخرش چی گفتن  به من گفتن تو حساسی  ...

خوب ببین عزیزم شما الان برای ما یه چیز کلی از زاویه دید خودت تعریف میکنی ، مشاور دقیق تر و با صحبت با خود بچه به اون نتیجه رسیده

اگه پیش مشاور خوب رفتی و وقت گذاشته با خود بچه هم چند جلسه صحبت کرده به حرفشون اعتماد کن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
به نظر من پسرت مشکلی نداره شما زیادی بزرگ کردید  کلا نرماله

یه مثال بگم چند روز پیش پارک رفتیم، یه نرده بود ارتفاعش تقریبا یک متر بود میخواست ازش بالا بره ولی میترسید همسرم هی گفت برو بالا نترس تو باید بالاتر از این رو بری نتونست و واقعا ترسید،خواهرش که ۶سالشه رفت بالا و پرید از نرده😬😬.

بعد دید خودش خیلی ضتیعست رفت بالا و پرید، مثلا از میله بارفیکس خونه هم میترسه بدو و بپره و بگیرتش😅😅

یه مثال بگم چند روز پیش پارک رفتیم، یه نرده بود ارتفاعش تقریبا یک متر بود میخواست ازش بالا بره ولی م ...

آها اون طبیعیه بعضی بچه ها محافظه کار ترن  

دنیا اونقدرها جدی نیست   

البته فکر کنم این فرمول بچه دوم رو همه مشاورها قراره به خورد مامانا بدن :))

من پارسال برای مساله ای دو جلسه رفتم با مشاور مدرسه پسرم صحبت کنم میگفت بچه دوم بیار

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کلا طفلک رو ترسوندیم اما بی دست و پا هم نیست ها از این بچه ها که موقعی که مشکل پیش میاد مثلا تو مدرس ...

چون میترسه اشتباه کنه شما دعواش کنید یا دوسش نداشته باشید 

همیشه بهش بگید اگر کاری بدی انجام بدی ما باز هم دوست داریم اما بخاطر کار بدت ناراحت میشیم 

هیچوقت از چون این کارو کردی دوست ندارم و دیگه مامانت نمیشم و بابات نمیشم و خدایا این بچه چیه به من دادی من نمیخوامش استفاده نکنید یکم منبع امنش کم رنگ شده از سمت شما

البته فکر کنم این فرمول بچه دوم رو همه مشاورها قراره به خورد مامانا بدن :)) من پارسال برای مساله ای ...

مشاورمدرسه پسرم و که من ولش کردم 

به من میگه تو چقدر سخت گیری 

بچه نرماله 

من پسرم و یه مدت بردم بازی درمانی واسه اظطراب جدایی اونجا هم مشاور می گفت مقصر خوانی بچه نرماله  

البته از همون جا کلا بچه ام نترس شد قبلا ترسوتر  بود

دنیا اونقدرها جدی نیست   
چون میترسه اشتباه کنه شما دعواش کنید یا دوسش نداشته باشید  همیشه بهش بگید اگر کاری بدی انجام ب ...

الان خیلی بهتر شدم متاسفانه کوچیک بود این حرف رو زدم شاید مونده تو ذهنش کلا خوب باهاش رفتار نکردم تو بچگیش الان خیلی بهترم باهاش خیلی،اما گاهی اوقات بعضی چیزها هرگز از ذهن بچه ها پاک نمیشه

2810