2777
2789

الاکلنگ تک نفره ماهی تعادلی یکی از پرطرفدارترین و پر فروش ترین الاکلنگ های ایرانی است که برای استفاده در منزل، مهد کودک، خانه بازی و مینی پارک مناسب است. این الاکلنگ شیب ملایمی دارد که باعث می شود کودک به نرمی و راحتی به جلو و عقب حرکت کند و جای پا و جای دست مناسب نیز به ایمنی و حفظ تعادل کودک کمک می کند. در واقع عملکرد و حرکتی مشابه با تاب دارند و با الاکلنگ های دو نفره که یک کودک در یک سمت و کودک دیگر در جهت دیگر می نشست و به کمک وزن خود طرفین را جا به جا می کردند متفاوت است.

با رنگ بندی قرمز ،  سبز ، زرد

خرید از فروشگاه دیجی کالا 

لینگ مشخصات بیشتر عکس های بیشتر و خرید از دیجی کالا   

https://affstat.adro.co/click/4357d110-cfc2-4d04-86df-b4eae5a9b856

تو اومدی کلا تبلیغ محصولات دیجی کالارو کنی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تبلیغ جنسی که هم جنس خوبه هم قیمتش عیبی داره

من فکر کردم واسه بچه خودت میخری اینارو.پس بگو تبلیغ که اینطوری بمنم گفتی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤