2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من پسر میخوام البته اگه خدا صلاح بدونه

خب ببین من وقتی تخمکم ازادمیشه وسط دلم دردمیگیره چندساعت هم هست این دوبارکه سونورفتم گفت الان ازادشده تواگه همون موقع اقدام داشته باشی یاشب قبلش حتماپسر ولی فرداش نه چون من دخترمیخام میگه ۲۴ساعت بعدازتخمک گذاری ولی یک شب قبلش وهمون روزحتمیه

خب ببین من وقتی تخمکم ازادمیشه وسط دلم دردمیگیره چندساعت هم هست این دوبارکه سونورفتم گفت الان ازادشد ...

آره منم امروز علایم دارم دل درد واینا دوروزه هم ترشح دارم ولی متاسفانه دیشب مهمون داشتیم وامشبم که اینجوری..آخه از روز اول پریودی برنامهدریزی کرده بودم فک میکردم قمر در عقرب از فرداست ولی امروز متوجه شدم که از عصریه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
آره منم امروز علایم دارم دل درد واینا دوروزه هم ترشح دارم ولی متاسفانه دیشب مهمون داشتیم وامشبم که ا ...

ترشح باشه یعنی داره تخمک گذاریت ازبدنت دفع میشه بایداون لحظه که ازادمیشه اقدام کنی

جدی سه روزه که ترشح شروع شده یعنی به این زودی دفع میشه

اره عزیزم مال من از۱۲ساعت بعدتخمک گذاری دفع شدبراهمین میگم قبلش یاهمون روزچون ۵ماه دارم میرم سونویه پادکتر شدم

هنوز کربلایی عزیزم یا برگشتی

نه عزیزم‌کلش یه هفته بودبرگشتم ولی دلم خیلی گرفته خیلی تنگ همش گریه میکنم هواابری شده مثل دل من نه عزیزم اونجاهیچکی منودوسنداره مگه ندیدی مصی چی گفت من باحال بدم پشت پنجره حرمومیدیدم تایادم بودتک تک دعاشون میکردم ولی اون اونجوری گفت خیلی دلموشکست خوردم کردمن دیگه اونجانمیام خواستی به بچه هابگومن اینجام ادمای مهربون وخوب مثل تواونجازیاد 

2810