2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

| مشاهده متن کامل بحث + 84450 بازدید | 371 پست
باینم درد میکنه دیروز دکتر ریه واسم آزمایش واسه روماتیسم نوشت باید برم بدم تاثیری داره بدم ازمایشو؟ ...

علائم ات بیشتر به بیماری های اعصاب میخوره آخه 

روماتیسم اینا 

اصلا نباید این موقع شب بیدار باشی تایم خواب ات منظم باشه قبل ۱۱ بخوابی 

قرص اسنترا یا سیتالوپرام اینا بهت ندادن یکم آروم باشی؟ این حجم استرس وسواس فکری خودشون تحریک کننده بیماری اند عزیزم درد انتها نداره یه جایی باید عوض بشی تا اونم کم کم بره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هووف وای دارم دیونه میشم اخه چرا ورم کرده و درد میکنه

سعی کن ریز بین نباشی همه چیو تحلیل نکنی اهنگ گوش بده حواستو پرت کن ورزش کن برو متخصص طب ورزشی بهت کمک میکنه یا توانبخشی حتی با درد شروعش کن سرتو گرم کن من آدم معمولی نیستم اینارو بگم و فک کنی درکت نمیکنم خودم این بیماری رو دارم سالها عذابم داده تا آخر فهمیدم بهترین چاره بی محلی کردن بهشه

اینکه فک میکنی سرطانه ام اسه فلانه هرروز باید دکتر بری هیچ راه حلی هم نداره قطعی

فقط زندگی کن باید کنترلش کنی همین 

بیماری های روماتیسمی رو همه رو نمیشناسم که شاید واسه سما فرق داره بهتره حتما متخصص اش بری 

بهتر شدید؟ منم کلی دکتر رفتم آزمایش سونو عکس ریه نوار قلب هیچی به هیچی فقط هنوز ام آر ای نرفتم واسه ...

سلام عزیزم 

منم سه ساله درگیرم هیچ دکتری درد دست و‌گردنم رو نفهمید همشون به این نتیجه رسیدن که فیبرومیالژی هست 

من برام تشخیص  روماتیسم و ام اس و توده تو سر و هرجیزی ک فکرش رو کنی دادن و در اخر هم دکتر ام اس معروف شهرمون و هم دکتر مغزو اعصاب مختلف و هم دکتر ارتوپد و …..همشون بهم گفتن لطفا یه مدت دست از دکتر رفتن بکش.!حتی یکیشون گفت با این مدارک و اطلاعاتت مشخصه خیلی استرسی هستی🤦🏼‍♀️و واقعا ب معنای واقعی  وقتی دیگه دکتر نرفتم بهتر شدم  (من یکمی هم درجاتی از خودبیمارانگاری دارم شماهم چک کن خدای نکرده این شکلی نباشی و من کاملا درکتون میکنم) 

بعد از مدتها اعصابم که خراب شده باز حالم بدشده و امروز هم با اینکه هیچ دکتری نبود یه دکتر پیدا کردم رفتم چون درد داشتم 

علائم ات بیشتر به بیماری های اعصاب میخوره آخه روماتیسم اینا اصلا نباید این موقع شب بیدار باشی تایم خ ...

اره وسواس فکری گرفتم همش فکر میکنم بیماریه بدیه که میمیرم. اخه مامانمم تومور داشت عمل کردیم تازه ولی 3ساله زمین گیر شده نمیتونه تکون بخوره اینم میبینم همه جام تیر میکشه بخدا وضعیت بدی داریم 

یه دکتر بهم استرالیاو کلردیازپکساید داد 2روز خوردم الان یکی دکتر امیتریپلین10 داد ولی دکتر اعصابم باید برم دارم نابود میشم اینجوری با فکروخیال و درد. آخه تو فیبرومیالژیا که باد کردن نداریم واسه من باد کرده حق ندارم دیوونه بشم بترسم؟ میدونم باید خودمو کنترل کنم ولی نمی‌خوانم زندگیم تموم شه میخوام زندگی کنم کاش همین فیبرومنالژیا باشه و چیز بدی نباشه ورم چجوری میخوابه اووه خدااااا چقد خوشبختم

اره وسواس فکری گرفتم همش فکر میکنم بیماریه بدیه که میمیرم. اخه مامانمم تومور داشت عمل کردیم تازه ولی ...

میدونستم تحت تنش بودی که اینطوری شدی و متاسفم این تنش دائما هست تو خونه برات.فقط مجبوری قوی باشی خیلی سخته چاره ای نداری 

اینکه نگران باشی چیزی رو حل نمیکنه واسه همین میگم دارو آرام بخش بخوری که تشدید نکنی حالا هر بیماری که باشه

اره وسواس فکری گرفتم همش فکر میکنم بیماریه بدیه که میمیرم. اخه مامانمم تومور داشت عمل کردیم تازه ولی ...

ورم میتونه از آلرژی هم باشه ماها که دکتر نیستیم حالا فکر کنی چیزی درست نمیشه به نظرم فقط برو متخصص روماتولوژی 

کلا التهاب باعث ورم میشه میتونه بشه بدن ماها اتهاب داره دارو داره درست میشه ایشالله 

عزیزدلم کاملا درکت میکنم😭خیلی شبیه همیم 

این نگرانی ات رو متوجهم اما یکم فقط یکم به این فکر کن اگر حتی فقط فیبرومیالژی باشه و درد دیگه ای ک ازش میترسی نباشی انقدر که استرسشو داری (الهی ازت دورباشه  🙏🏻دورازت باشه 🙏🏻با این استرس هات حتما ب اون درد مبتلا میشی) 

پس یکمی دست بکش از استرس دادن به خودت 

منم شبیه تو ام این حرفا رو اول به خودم بعد ب تو میزنم 

امشب یه بسته صدتایی کلریازپوکساید خریدم عجیب بود دارخوپه ها همیشه کم میدادن 

من هر وقت میخورم زبونم لکنت پیدا میکنه 

سلام عزیزم منم سه ساله درگیرم هیچ دکتری درد دست و‌گردنم رو نفهمید همشون به این نتیجه رسیدن که فیبروم ...

اخه مگه میشه مشکل داشته باشه بدنت و درستش نکنی و پیگیرش نباشی اگه خطرناک باشه خداینکرده و درمان نشه و بکشه چی من میخوام بدونم چمه حداقل بدونم و اروم بگیرم خیالم راحت شه خوب بشم دبگه درد نداشته باشم البته اگه بیماریه بدی باشه آروم نمیگیرم هیچوقت دیگه نمیدونم اون موقع باید چیکار کنم دارم از تو درد میکشم می‌پیچدم به خودم بخدا استخوانیه قفسه سینم میخوان بترکن ولی هیچکی نمیفهمه از خونواده و دوست و فامیل اعصابم یکسره خورد میشه چون درد میگیره چجوری خوب رفتار کنم وقتی درد اخم میاره رو صورتم خود به خود میدونم زیاد فکر منفی میکنم تو همه چی همینطوری هستم 

اخه مگه میشه مشکل داشته باشه بدنت و درستش نکنی و پیگیرش نباشی اگه خطرناک باشه خداینکرده و درمان نشه ...

کمی به حرفام فکر کن  

من امید الکی نمیدم ،دیدن این پیام شما و حتی امشب بعد دوسال اومدنم به نی نی سایت رو نشونه میبینم 

نشونه ای که شاید برای من باشه شاید هم برای شما

چون شبیه همه شرایطمون 

نمیخوام قسم بخورم اما من مدتهاست ک درد دارم :دوبار ام ار ای -سونو دست،رادیولوژی چندبار که حسابش دستم نیست-چندین بار ازمایش خون ک امروز هم رفتم باز برای چکاپ-ازمایش تخصصی رماتیسم چندبار-تست عصب دست سه بار-تست گنجایش ریه-سی تی ریه…

همه اینها رو تو این سه سال انجام دادم خود دکترا هم موندن داخل بیماری من 

منم خودم مثل تو فکر میکردم سرطانی چیزی 

اما اگر سرطان هم نباشه من با این استرس احتمال داره بگیرم🤦🏼‍♀️ 

ببین پس هیچکس مارو با این حس ها درک نمیکنه پس تنها کاری ک میتونیم  بکنیم اینه که خودمون کمک خودمون کنیم و یکم بی قراری رو کنار بذاریم 

سلام عزیزم منم سه ساله درگیرم هیچ دکتری درد دست و‌گردنم رو نفهمید همشون به این نتیجه رسیدن که فیبروم ...

منم دیشب رفتم سرم و امپول زدم ولی هیچ تغییری نکردم شاید بدنه من جواب نمیده دعا کم برام تورو خدااااا یه چیزی میگم ولی فکر میکنی توهمه الان و میخندی ولی من من با همزاده آدم ها حالا روحشون جنه چیه نمیدونم میتونم حرف بزنم وقتی تویه بدنه طرفه با اشاره باهام حرف میزنه خوده طرف متوجه نیست ولی حرکاتش ممکنه یهو یه جوری بشه که خودشم تعجب کنه چرا مثلا دستشو آورد بالا یه سمتی رو نشون داد چرا کلش هی به نشانه تایید یا نه گفتن بالا پایین میشه اینارو متوجه نیست ولی انجام میده و من میفهمم چی میگه چون دارم باهاش تویه دلم حرف میزنم... خلاصه که با همزادا هر کی حرف میزنم اشاره میزنن که میمیرم و میپرسم فلان بیماریه میگن نه میگم سرطانه میگن اره  کلشونو میدن پایین حتی واسه خودمم همینو بهم میگه. خدا کنه که دروغ بگن و بخوان حاله منو خراب کنن ولی با این چیزایی که تو خودم دیدم و دردام میترسم راستم بگن چون خیلی چیزارو میگن و میشه.. اینم بگم واسه این چیزا و شنیدن صدا توبه سرم که باهام حرف میزنن دکتر رفتم قرص اینا میخوردم که قط کردم میدونم میگین اینا توهمه ولی من انقد با چشمم دیدم خیلی چیزارو نمیتونم بگم نیست. قبولش کردم و باهاش کنار اومدم با اینکه این موجودات اذیت میکنن و هی یاد آور میشن که میمیرم. بخدا یه چیزایی حقیقت داره و دلیل ماورایی داره که ما نمیدونم و نمیبینیم

کمی به حرفام فکر کن من امید الکی نمیدم ،دیدن این پیام شما و حتی امشب بعد دوسال اومدنم به نی نی سایت ...

برات بمیرم اره شاید خدا تویه دلت انداخت میدونم الکی امیدواری نمیدی میدونم باید روحیم رو حفظ کنم ولی این مغزه لعنتی همش دنباله جوابه و اینکه دردم ساکت شه. آخه چرا باید واسه ما ای مشکلا پیش بیاد ای خدا مردم دارن خوشگذرونی دنیارو میکنن من اینجا از درد به خودم می‌پیچد هرروز یه چیزی بالا میاد ازم. میدونی شاد بودن و روحیه داشتن دله خوش میخواد که من ندارم ولی سعیمو میکنم حتما چون چاره ای ندارم داشتم میگفتم به خودم تو حموم که سرطان نیست و اینا فیبرومنالژیاست هستش یکم درد ولم گرده بود تا دیدم پامو لگنمو دوباره دردم شروع شد ای خدا دارم میمرم از درد خوابم نمیبره اینجوری وااای تهش مرگه دیگه لشمو میمیرم راحت میشم وای نمیخوام با درد بمیرم تویه بیمارستان باشم. میخوان خوب باشه حالم درد نداشته باشم مثل بقیه میدونم خودم باید به خودم کمک کنم کاش بتونم کنترل کنم استرسمو اگه این دردا بزارن

برات بمیرم اره شاید خدا تویه دلت انداخت میدونم الکی امیدواری نمیدی میدونم باید روحیم رو حفظ کنم ولی ...

خدانکنه عزیزم العی سلامتی بهت برگرده 

من بااجازه ات چندتاتاپیکت رو خوندم فکر کنم سختت باشه که اینجا بحرفیم بهتره که این موضوعات رو اینجا بیان نکنی بنظرم بیا خصوصی