2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

| مشاهده متن کامل بحث + 85188 بازدید | 375 پست
سلام عزیزم برای من ی دکار تشخیص فیبرو گذاشت چون این چند وقته دکترا نظراتشون متفاوت بود دکترم رو عوض ...

بهتر شدید؟ منم کلی دکتر رفتم آزمایش سونو عکس ریه نوار قلب هیچی به هیچی فقط هنوز ام آر ای نرفتم واسه گرفتن ام آر ای از کل بدن پیش چه دکتری برم ؟ میترسم سرطان باشه پیش هر دکتری میرم میگه از اعصابه و فیبرومنالژیاست ولی من دارم از استرس میمیرم کلی خرج کردم تا الان دیگه پولی نمونده واسم باید وام بگیرم برم دکتر هه تورو خدا بگید کدوم دکتر برم؟ 10بار تا الان آزمایش خون دادم دوباره دکتر ریه رفتم گفت فیبرومنالژیاست تست و عکس 4بار دادم میگن سالمه دوباره آزمایش روماتیسم و چکاپ نوشت انقد اصرار کردم واسه سرطان ام آر ای بنویسه گفت لازم نیست سرطان هم نیست ولی واسه اینکه من خیالم راحت شه آزمایش خون نوشت اخه کدوم سرطان جز سرطان خون تو آزمایش مشخص میشه؟ خسته شدم دیگه دارم از درد میمیرم میترسم سرطان رسیده باشه به استخونام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهتر شدید؟ منم کلی دکتر رفتم آزمایش سونو عکس ریه نوار قلب هیچی به هیچی فقط هنوز ام آر ای نرفتم واسه ...

عزیزم منم اول باور نمیکردم این همه درد جنبه روانی داره تا کلی دکتر رفتم  دیدم همه همینو میگن. و آزمایشاتم همه سالمه تا کم کم قبول کردم. شما هم حتما برو پیش روانپزشک. 

سلام ی سوال داشتم دردهای شما در نقاط مختلف حساس ب لمس بودن یا با لمس بیشتر میشدن؟؟منم دردای پراکنده ...

منم دارم از درد میمیرم شکم کمر استخوان قفسه سینه پهلو لگن کشاله ران پا دیگه دارم میمیرم می‌پیچم به خودم 7ماهه درگیرم از کارم اومدم بیرون 3ماه بهتر شده بودم دوباره 1ماهه شروع شده خدایا هر دکتری میرم میگن فیبرومنالژیاست هست ولی من میترسم بیماریه بدی باشه

منم دارم ولی حس میکنم شاید سرطان باشه هر دکتری رفتم میگن فیبرومنالژیاست ولی هنوز ام آر ای نرفتم درد ...

دیگه وقتی این بیماریه نباید فکرتو درگیر کنی تنها درمانش بیخیالیه اول بپذیری وضعیت همینه و فقط وقتی بهتر میشی که آروم باشی با تمام دردی که داری شروع کنی ورزش کنی خوابت اوکی باشه استرس نداشته باشی اطرافیانت درکت کنن اهنگ گوش بدی شاد باشی درد خیلی آروم آروم میره اصلا یهویی امکان نداره بره باید صبور باشی از دارو هم کمک بگیری داروهای ضدالتهاب یا آرام بخش مسکن کورتونی ها و اینا 

و بعدش که خوب شدی دیگه سر هر مسئله ای بهم نریزی چون هیچ چیز ارزش سلامتی رو نداره هر حمله ای که میشه چند سال طول میکشه بهتر بشه ادم

من لگنم هم ورم کرده درد وحشتناک داره چیکار کنم ممکنه فیبرومنالژیا نباشه و چیز دیگه باشه نه؟ وای خدا دارم میمیرم از درد نکته این نیست چون دکترا گفتن فیبرو هستش ولی الان دیدم لگنم پشت استخوان خاسره بالایی باشن ورم کرده دوباره باید برم یه دکتر دیگه دکتر ارتوپد باید برم؟

اگه همه آزمایشات نرمال هستن و دکترم تایید کرده پس همینه. پیش روانپزشکم برید اگه نیاز باشه دارو تجویز ...

لکنو هم ورم کرده تازه الان دیدم درد میکرد ندیده بودم ولی بدجور شدهو باد کرده بالایی باسن بقل و پشت استخوان خاسره حالا چه غلطی بکنم دوباره باید برم یه دکتره دیگه ارتوپد برم به نظر شما؟ وای دارم میمیرم از دردددددد همه ی استخوانم دارن میشکنن

دیگه وقتی این بیماریه نباید فکرتو درگیر کنی تنها درمانش بیخیالیه اول بپذیری وضعیت همینه و فقط وقتی ب ...

درست میگین ولی اگه فیبرومیالژیا باشه الان دیدم خودمو لگنم ورم کرده بالایه باسن پشت استخوان خاسره خیلی درد داره فیبرومیالژیا که باد نمیکنه پس چیز دیگست مربوط به استخوان میشه حتما که همه جامم درد میکنه خدایا فقط سرطان نباشه یعنی گرفته به استخونام؟ میبینم نمیتونم خوب راه برم و درد دارو وای دوباره حالم بد شد اینو دیدم چرا ورم کرده لگنم :((((

همین ترس و استرس های عامل دردن عزیزم

الان دیدم لگنم ورم کرده :(( چیکار کنم پس فیبرومیالژیا نیست که باد کرده؟ باید دوباره برم دکتر وای دوباره دکتره ارتوپد بابام دیگه خسته شده ازم ای خدا چیکار کنم دیگه هزینشو ندارم الان بگم ورم کرده میگه خودت میدونی نکنه سرطان باشه زده به استخونم 

درست میگین ولی اگه فیبرومیالژیا باشه الان دیدم خودمو لگنم ورم کرده بالایه باسن پشت استخوان خاسره خیل ...

ببین آدم وقتی سرما خورده باشه میتونه هم زمان پریود هم باشه منظورم اینه اگه فیبرومیالژیا داشته باشی میتونی بیماری دیگه هم داشته باشی نمیشه گه حتما یکی باشه 

خدا نکها ولی احتمال میدم روماتیسم هم باشه 

دکتر متخصص روماتیسم برو

دیروز دکتر ریه واسم آزمایش واسه روماتیسم نوشت باید برم بدم تاثیری داره بدم ازمایشو؟ میخوام یه دکتر باشه ام آر ای اینا بگیره از استخونام که بدونم سرطان نیست واسه همین فکر کرد ارتوپد برم. دلم می‌خواست برم متخصص سرطان که مطمعنی شم ولی این دکتر گفت یه ازمایشو مینویسم مطمعنی شی سرطان نیست. ولی الان دیدم لگنم اینجوری شده دارم دیوونه میشم یه طرف باد کرده کامل درد میکنه تیر میکشه. شما میگی باد کردن از روماتیسمه یعنی؟