2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

| مشاهده متن کامل بحث + 85954 بازدید | 375 پست
عزمزمه میدونم خیلی وقته از این پست گذشته ولی شما دقیقا دردهایی که من دارم رو توصیف کردید الان بهتر ش ...

سلام

من ۴ ساله فیبرومیالژیا دارم

اول اینکه حتما برو آزمایش رماتیسم بده مطمئن بشی رماتیسم نداری

دوم اصلا خودتو نباز این بیماری دوره بیداری و خاموشی داره ، با دارو و ورزش و استراحت و آرامش وارد دوره خاموشی میشه ، با استرس و خشم و ناراحتی بیدار میشه

باید شرایط جدیدت رو قبول کنی و مطابق با این شرایط زندگی کنی

من گردن دردی دارم که دلیلش مشخص نمیشه و سردرد حس سنگینی سر و گیجی تاری دید و خواب آلودگی شدید

سلام منم بدن درد و خستگی و خشکی چشم و بشدت خواب الودگی دارم.شما صبحا ازشدن خواب نمیتونی از خواب بلندشی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلاممن ۴ ساله فیبرومیالژیا دارماول اینکه حتما برو آزمایش رماتیسم بده مطمئن بشی رماتیسم نداریدوم اصلا ...

مرسی عزیزم جواب دادید

آزمایش رماتیسم داشتم منفی بود

من نه ماهه که دارم و کلا هم بوده این نه ماه و خاموش نشده

راستش برای من خ شدیده در حدیم که ورزش هم نمیتونم بکنم. حتی پیاده روی هم برام سخته چه برسه ورزش. من بعضی قسمتای بدنم انگار درد شکستگی دارم.

شما نسبت به روزای اولتون بهتر شدید؟

به نظر منم فیبرومیالژیاست نمیشه گفت خوشبختانه یا متاسفانه .آخه نه مثل سرطان هستش درمان دشواری داشته ...

سلام عزیزم میخواستم ببینم شما همچنان این دردها رو دارید 

نسبت به اول اصلا بهتر نشدید منم دقیقا همه جاهایی که شما گفتید درگیرم و دردام مثل شماست.

سلام عزیزم میخواستم ببینم شما همچنان این دردها رو دارید نسبت به اول اصلا بهتر نشدید منم دقیقا همه جا ...

چرا عزیزم الان ۴ ساله گذشته تازه یکم بهترم هنوزم فصل سرد اذیت میکنه مث آدم کاملا سالم نیستم همیشه درد هست ولی قابل تحمل میشه بالاخره اگه تحرک داشته باشم ورزش کنم تغذیه خوبم خواب کافی اوکی ام خداروشکر 

همیشه مراقب روحیه ام هستم به زور هم که شده با آهنگ و رقص و سریال و مشغول شدن به کارام

دوستان من این بیمادی رو تو یوتوب سرچ کردم یه ویدیو دیدم که دانشمندان دانشگاه اوهایو علت بیماری رو تشخیص دادن حتی آزمایش مخصوص هم داره .متاسفانه برعکس باور پزشکان و عموم ریشه های روانی نداره و علتش ویروسه .امیدوارم آزمایش تشخیصیش یه روزی تو ایرانم در اختیار همه باشه .اگه انگلیسی تون خوبه تو نت مطالب و ویدیوهای خیلی خوبی هست که بتونین استفاده کنین .امیدوارم درمانش هم پیدا بشه

دوستان من این بیمادی رو تو یوتوب سرچ کردم یه ویدیو دیدم که دانشمندان دانشگاه اوهایو علت بیماری رو تش ...

من خودم بعد یه دوره طولانی استرس مبتلا به این بیماری شدم. 

شما هم مبتلا هستید چه علائمی دارید و از کی شروع شد؟

سلام خانوم بیماریتون در چه وضعیتی هستش تغییری کردید؟

منم دارم ولی حس میکنم شاید سرطان باشه هر دکتری رفتم میگن فیبرومنالژیاست ولی هنوز ام آر ای نرفتم درد استخوان قفسه سینه پا دست لگن شکم کمر نمیتونم هیچ کاری بکنم خم راه میرم عمونمو بریده میترسم سرطان باشه

منم دقیقا همینطوره الان هشت سالی میشه ،هر سری که بدنم درگیر میشه کلی دکتر و دارو و آزمایش ،چون هر سر ...

منم همه جام تیر میکشه دست پا لگن کمر شکم استخوان هایه قفسه سینه گلو نمیتونم از جام پاشم دراز میکشم درد شدید دارم نمیتونم بخوابم میترسم سرطان باشه انواع دکترارو رفتم بجز متخصص سرطان و ام آر ای هنوز ندادم بقیه آزمایشاتی همش نرمال دکتر میگن از اعصابه و همین فیبرومنالژیاست ولی من میترسم خدا کنه همین باشه ولی درد عمونمو بریده چجوری خوب بشم از همه چی افتادم همش عصبی هستم بخاطر درد انگار سیخ فرو میکنن تو پهلوها دارم میمیرم دیگه 😞