2777
2789

پسری ک بلاک کردم بعد اکانتمو دیلت کردم 

بعد ۲۰ روز پیام داده اره ب هزار بدبختی پیدات کردم تو اینستا تروخدا بلاکم نکن فقط ی بار بیا ببینیم همو لطفاااا 

بعد الان استوری میزاره اینستا عشق و حال و.... شب نشینی مسافرته ...

۲ روزه سین نکرده پیامم رو فازش چیه.؟؟؟ خب چرا پیام داد اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این مدل پسرا یک دوست دختر فاب دارن وقتی باهاش به مشکل برمیخورن سریع یکی رو علم میکنن تا اون چند روز قهر با اون یکی سرگرم شن بعد که دختره برمیگرده اون یکی رو محلش نمیدن دیگه تا قهری دیگر و چت و ....

بلاکش کن دوباره 

از اوناییه که فقط عطش به دست اوردن داره 

بعد که به دستت آورد میندازتت دور

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
عشق و حالش فیکه سگم بهش پا نمیده وگرنه انقدر التماس نمیکرد

گفت بیا ببینمت میخوام ی چیزی بگم 

گفتم چی

گفت اگ بگم ممکنه به این نتیچه برسی ک لازم نیس همو ببینیم برای همین نمیگم 

بعد گفت بلاک نکن فقط تروخدا بتونم پیدات کنم🥲

گفتم میتونم ی چیزی بگم 

۲ روزه سین نکرده ولی زرت زرت استوری میزاره 

البته میگف نمیدونم ببخشید دیر سین میکنم در عین حال تنها چتی هستی ک جواب میدم

میخواد بگه حال میکنی من چقدر کولم 

همش میرم تفریح 

شانس یه بار در خونتو میزنه بیا بذار مختو بزنم بیارمت تفریح کیفمو بکنم برگرد خونتون 

و اینبار اون بلاک میکنه و تو میگردی تو اینستا و میگی من کلی دنبالت گشتم تروخدا بیا منو بگیر و اون میره تو "دوست پسر سایت"

تاپیک میزنه این دختره فازش چیه اومده منو پیدا کرده میگه بیا منو بگیر 🫶🥲

این مدل پسرا یک دوست دختر فاب دارن وقتی باهاش به مشکل برمیخورن سریع یکی رو علم میکنن تا اون چند روز ...

این اگه دوس دختر داشت التماس اینو اونو نمیکرد التماس مال زمانیه که تو از تشنگی داری میمیری نه واسه اینکه یکیو داری بعد باز دوباره هوا برت داشته

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

میخواد بگه حال میکنی من چقدر کولم همش میرم تفریح شانس یه بار در خونتو میزنه بیا بذار مختو بزنم بیارم ...

واقعا فک میکنی دلیلش اینه؟؟؟ ک میخواد بگه کولم؟؟؟ اخه من با پیج فیک نگاه میکنم استوری هاشو 😶

من سگ محل بودم از اول باهاش بعد بلاک