2777
2789
عنوان

عکسای عقدم همه بی کیفیت هستن

186 بازدید | 12 پست

اونایی که با فامیل گرفتم از فاصله ی ۶۰ کیلومتری گرفته شده اصلا چهره هامون واضح نیست به نظرتون نگهشون دارم یا حذف کنم از عکس بی کیفیت متنفرم شانس منو 😭😭😭😭

همینم خاطره است. از رو فیلمت عکس بگو برات بگیرن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقد منن همینطور بود شانس اوردم اتلیه رفتم

منم آتلیه رفتم ولی اونطور هم دوست ندارم لباسم تورش جدا بود تو عکسای آتلیه لیز خورده اومده پایین شکمم افتاده بیرون واقعا عکاس مزخرفی بوده که اصلا متوجه نشده 😭

منم آتلیه رفتم ولی اونطور هم دوست ندارم لباسم تورش جدا بود تو عکسای آتلیه لیز خورده اومده پایین شکمم ...

کاش میگفتی رو اون قسمت حساسی میدادی روتوشش کنن این مشکل قابل حله با روتوش

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
منم آتلیه رفتم ولی اونطور هم دوست ندارم لباسم تورش جدا بود تو عکسای آتلیه لیز خورده اومده پایین شکمم ...

بیخیال. منم عکسهای عقدم لباسم از قسمت سینه خیلی پایین کشیده عکاس هم هیچی نگفته بود. الان فقط دوسه تا ازشون رو دوس دارم ولی خب همه شون یادگاری هستن

کج کلاه خان یارمه
آتلیه ای دارم ولی اونایی که با مهمونا گرفتم اصلا واضح نیست بعضیاش برام خیلی مهم بوده مثل عکسای که با ...

منم عکسای تو سالنم خوب نیست فدای سرم مگه فکر میکنی بعد از عروسی چند دفه رفتم خونه شون یا اونا اومدن ،😅