2777
2789
عنوان

من ومشکلاتم با همسر"خیانتکار"

| مشاهده متن کامل بحث + 91498 بازدید | 87 پست

سلام دوستان من تا امروز فقط خواننده بودم ولي امروز تصميم گرفتم بنويسم وقتي مشكل ديباي عزيز رو خوندم واقعا ناراحت شدم ديباي عزيزم هيشكي جاي تو نيست ونميدونه چي ميكشي وزندگيت چجوريه همه جا پر شده از ديباها وعشق سبزها 😞من از خدا ميخوام مشكلتون رو حل كنه وارامش به زندگيتون برگرده عزيزم نه كه به دختر كوچولوت فكر نكني ولي خودتو بزار تو اولويت ما نميدونيم زندگيت چجوريه ولي عمر وجوونيت رو صرف مردي نكن كه هيچ دركي از زندگي مشترك وتعهد نداره نميگم طلاق بگير نه !!!اين واژه تن ادمو به لرزه ميندازه ديبا جوني ولي سعي كن زندگيتو بگيري تو دستت نزار شوهرت فكر كنه حق با اون بوده هرچي هم باشه حق نداشته به زندگي مشتركتون خيانت كنه مثلا تو اون يكسال نامزديتون تو هم ميتونستي بري دنبال نيازت طبيعتا هم زن هم مرد نياز داره ونميتونيم بگيم زنا بايد تحمل كنن وهيچي نگن ....(عزيزم منم دوسال كه ازدواج كردم همسرم كشور هاي خليج مشغول به كاره وشش ماه يبار هشت ماه يبار بعضي مواقع هم يكسال شده كه ميمونه (نه من نه خودش راضي نيستيم ولي مجبوره😞)ما زندگيمون وبا عشق واعتماد اوايمان بنا كرديم واز خدا ميخوام زندگي هممون پر ارامش وعشق باشه من اگه روزي مورد مشابه تو برام پيش بياد مثل شما بخشنده نيستم مرد هرچقدرم نياز داشته باشه مجاز نيست به تعهدش پشت پا بزنه من پدرم پدرشوهرم  عموهام همه خليج بودن ولي من به جرئت ميتونم رو پاكيشون قسم بخورم همونجوركه بابام وپسرعموهام رو پاك بودن همسرم قسم ميخورن (همسرم پسر داييمه ) عزيزم اينا رو گفتم كه بدوني مردا مجاز نيستن هركاري ميخوان رو انجام بدن وهرجور بخوان رفتار كنن چون نياز دارن ومرد هستن ديباي گلم من تواين دوسال اذيت شدم نميگم نشدم چون واقعا با همسرم عاشق هميم و دوري از هم برامون سخته ولي هيچوقت نه من نه اون به خودمون اجازه نداديم پا رو عشق وتعهدمون بزاريم وحرمت زندگي مشترك رو ناديده بگيرم من از دلتنگي واقعا بعضي مواقع كم ميارم  ولي هروقت حس كردم كم اوردم رفتم سمت دعا ونماز همونجور كه خدا ميگه از صبر ونماز كمك بگيريد وهربار رفتم دست رد به سينم نزد عزيز اين راه رو امتحان كن خالصانه از خدا حفظ وصلاح زندگيت رو بخواه مطمئن باش نااميدت نميكنه من مطمئنم چه مرد چه زن اگه واقعا خداترس وباايمان باشن هيچوقت نميرن سمت گناه 😞ديباي عزيزم امروز اشك ريختم وبرات دعا كردم از خدا ميخوام عشق ومحبت وارامش رو به زندگي همه ي ديباهاي سرزمينم برگردونه 🙏🏻

ببخشيد خيلي خيلي طولاني شد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من شوهرم یک سال و نیم اعتیاد داشت توی شرایط خیلی سخت حاملگی و وضعیت نداری گذشت تا بچم دنیا اومد اما همچنان شیشه مصرف میکرد این رفت کمپ واسه ترک اومد از کمپ گذشت چند وقتی فهمیدم قرص ترامادول مصرف میکنه بهش فرصت دادم باز تا ترک کنه اما متوجه خیانتش شدم ک با دختری حرف میزنه خیلی شکستم خیلی پیر شدم 21 سالمه شدم ی زن 60 ساله دیگ دیدم بهش فرق کرد چون انتخاب خودم بود روی برگشت ندارم و همیشه شوهرمو جلوی همه بردم بالا دیگ نمیتونم اینا رو بگم بهشون شوهرم خیلی پشیمونه گریه میکنه دست روی قران گذاشت ک نمیکنم و میگه تو حالت خودم نبودم ک خیانت کردم نمیتونم اروم شم همش بیقراری میکنم چرا بدبختم چیشد من ک چیزی کم نزاشتم 

من پارسال دختر دوممو باردار بودم که متوجه خیانت شوهرم شدم ولی چون شغل و درآمدی ندارم به خاطر دوتا دخترام طلاق نگرفتم اگه من مثل تو شغل وون داشتم حتی یک لحظه هم برای طلاق تردید نمیکردم دوست عزیز درکت میکنم چون منم خیانت دیدم و میدونم که چقدر سخت و نابود کننده اس بدترین تجربه ای که تو عمرم داشتم ولی بهترین انتقام طلاق فراموش کردن و نادیده گرفتن فرد خائنه  خیانتکار ها پست ترین آدمای دنیان تو که خداروشکر درآمد و خونه داری اون فرد پست رو از زندگیت بنداز بیرون وبا دخترت به زندگیت ادامه بده

سلام به همه وببخشید ازاین همه غیبت طولانی ازهمتون خیلی ممنونم وباخودم این فکرومیکنم اگه شماهانبودین ...

سلام دیبای عزیز هم حرفهای تو وهم حرفای بقیه دوستان و ریز به ریز خط به خط خوندم وباتمام وجودم درکشتون میکنم  امیدوارم به ارامشی که لایقته برسی و کمک همه خانمهایی ک امثال خودت و عشق سبز هستن کنی   

لایک نکنید                      
سلام دیبا جان یه تاپیکی یکسال فبل منم ایجاد کردم دوستام بجایی این که بیان مرحم دردم بشن فکر کردن که ...

متاسفم عزیزم خدالعنت کنه هرچی مرده هرزه وکثیف و ولعنت کنه ب زنای همجنس خودمون که زندگی خراب کنن

لایک نکنید