2777
2789
عنوان

خداییش از شوهراتون چه جوری پول می گیرید و چقدر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 35270 بازدید | 44 پست
من اصلا پول لازمم نمیشه.خرید خونه که خودش میکنه .کلی چک پول 50 ای میده اخر سر خرج نمیکنم و بهش پس میدم.اخه من تو خونواده ی قانعی بزرگ شدم.چه طور بشه یه اصلاحی بخوام برم 7 تومن خرجم بشه.کلا پول حروم کن نیستم.خودش دیگه میگه عزیزم تو چرا بدون پوله کیفت.بیا اینو بگیر.ولی اکثرا تمام و کمال تو کیفم دست نخورده میمونه.
شوشو من خیلی خوبه 1 مدت هی برام پول میریخت تو حسابم منم 700 800 جمع کرده بودم اما الان چند وقته حسابم 0 شده روم نمیشه بهش بگم اما خداییش هروقت چیزی خواستم برام خریده از حساب کتاباشم اصن نمیذاره سر در بیارم ، منم کاری ندارم بهش خب ولی همه دوستام ماهیانه دارن و حتی پول آرایشگا جدا میگیرن چه برن چه نرن من که اصن روم نمیشه بگیرم نمیدونم شماها چطوری روتون میشه
.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من شوهرم ماهی دوتومن حقوق میگیره 500 رو همون روز اول میگیره 1500 باقی مونده میره برای خرجای خونه و قسط و خرج ماشین ماهی یه 200 هم پسنداز جفت مون هرچی هم بعد خرج خونه و. پس انداز بمونه باهاش میریم مسافرت همیشه هم خداییش من دریغ نمیکنه ولی واسه خودش من همیشه ناراحتم بیشر لباساش رو با پول توجیبی خودم واسش خردیم که تازه نص موارد پولش رو به من پس میده پول تو جیبی خودش رو هم از پروژه های شبیه سازی که تو اینترنت میگیره و انجام میده در میاره شوهر خرجش فقط در درجه اول شکمش (که روش حساسه ) بعد مسافرت هستش . بعضی وقتا به خانواده خودش کمک میکنه که بشترش رو از پول خودش میده من که راضیم چون همین حس کمک کردن رو به پدر و مادر من داره که خدارو شکر وضع بابام خوبه نیاز نداره هیچ به ما کمک میکنه هروقتم بابام بده ازش میگیرم پس انداز میکنم کلا هم از بابام هم از شوشو میگرم پولم هم جمع بشه طلا میخرم .

والا شوهرم هرچی در میاره باید قسط بده منم خودم کار میکنم هم قسط خونه رو میدم هم یه وقتایی خرید خونه میکنم لباس اینا هم فعلا خودم دارم میخرم تا قسطا سبک بشه ولی خدایی دهنمون سرویس شده از قسط به خدا

بیچاره همسر من پول تو جیبیشو از من میگیره و عابر بانکش هم دست منه........ چون میدونه که مدیریت مالیه ...

این استیکر قدیمی رو از کجا آوردی . دلم براش تنگ شده بود😂

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

اگر داشته باشه بهم پول میده اگه نداشته باشه من بهش پول میدم. وقتی می دونم پول نداره خجالت می کشم چیزی ازش بخوام همیشه یاد روایتی می افتم که حضرت زهرا سلام الله علیها شرم می کرد از همسرش چیزی تقاضا کنه که در توانش نباشه. ان شاء الله خداوند هیچ مردی رو شرمنده خانواده اش نکنه و جیب شوهرامون پر پول و رزق حلال باشه و فقط برای ما خرج کنند و از راه راست منحرف نشن. 

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

کلمه شوشو چقد رو مخه!خب بگید شوهر!یاده این دخترای شوهررری می افتم!چندش چقد کلمه اش!  

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

نميدونم چرا اصلا نميتونم ازش پول بخوام. يه حس بدي دارم انگار دستم جلوش درازه و محتاجم. اخلاق گنديه مي دونم ولي واقعا نميتونم. احساس مي کنم کوچيک مي شم. کلا به شدت شخصيت مستقلي دارم متاسفانه

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش

منم ک پولا دست منه پول توجیبی رو هم از من باسد بگیره شغلش ازاده هرروز ازش میگیرم حتی ب زور چون خیلی ولخرجه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
2810