2777
2789
عنوان

خداییش از شوهراتون چه جوری پول می گیرید و چقدر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 35270 بازدید | 44 پست
منم حقوق خودم و همسرم دست منه و برنامه ریزی مالی خونه با منه
البته ماشاا... خواسته های اونم کم نیست ولی خوب صبوری میکنم دیگه
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همسر من از بانک رفتن متنفره
مهندس عمرانه و مجری ...پس پول یک سال و نیمش یهو میاد دستش ...حقوق ماهیانه نداره
کل پولاشم حسابه منه تا خودش یه وقت نره بانک
اما در کل خودش بیشتر از من خرید می کنه من کلا ملاحظه می کنم و حقوق خودمم خرج خودمون می کنم
هرچی هم بخوام می خرم و هیچی نمی گه اما وجدانم نمی ذاره ولخرجی کنم
shokr
شوشو منم کل خرج خونه با خودشه.همه چیزو خودش فراهم میکنه و پول تو جیبی هم همیشه بهم میده و چیزی بخوام اگه داشته باشه کم نمیذاره.ولی برام جای سواله که همیشه چطور در مواقعی که باید پولاش تموم شده باشه بازم پول داره؟؟؟
شوور عزیزم اگه اومدی نی نی سایت سرک بکشی بدون خیلی عاشقتم.!!!!
شوشو من یه عابر بانک بهم داده که توش یه مقدار مشخصی پول هست..هر وقت از اون مقدار پایین بیاد میره و دوباره توش پول میریزه..و هر وقت هم من بگم هم میریزه..بعضی وقتا هم الکی پیش خودش احساس میکنه که به من بدهکاره و میره پول میریزه......کلا مشکلی نداریم..اما من خیلی پر خرج نیستم...البته من یکم خجالت میکشم..دوس داشتم که خودم هم یه درآمدی داشتم.
آرام میگیرم.........حتی با همین "صبر کن درست میشود "ها......
من خودم درامد دارم
ولی از شوهرم هر شب پول می گیرم عین بچه دبستانی ها
خو اونم مجبوره میده بعضی وقتا هم به زور می گیرم .......
بخندیم و نگران نباشیم، بدونیم که : نخِ زندگیمون دستِ خـــــــداست . . .
همسر من هر وقت ازش پول بخوام میده و هیچ وقتم اخم و تخم نمیکنه ولی منم خجالت میکشم اونم بعد ده سال نمیدونم چرا اصلا دلم نمیخواد ازش پول

بگیرم اکثرا باهم میریم خرید یا ببینه میخوام برم خرید میگه پول لازم نداری حتی بگم نه دارم بازم پول میزاره رو میز ولی کلا دلم میخواد انقدر درامدم زیاد بشه که ازش پول نگیرم

ولی شنیدم مردها از زنی که محتاجشونه بیشتر خوششون میاد تا مستقل
Lilypie Maternity tickers
خوش به حالتون بچه ها
شوشوی منم عین باران زورش میاد به من پول بده کلا زورش میاد پولاشو خرج کنه.اصلا به من نمیگه در امدش چقدره کلی باید باهاش چونه بزنم تا پولی که لازم دارمو بهم بده هی میگه امسال وضع خرابه یه کم قناعت کن.والا از اول زندگیمون تا حالا همین جوری بوده این نامرد.یه بار بهش گفتم یه کارشناس مسائل مالی تو تی وی میگفت 10 درصد درامدتون رو پس انداز کنین ولی فک کنم تو 10 درصد خرج میکنی 90 درصد پس انداز
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
شوهرمن هم خودش پولی نمیده اصولا هم با هم خرید میریم البته من کم خرجم و اکثر مواقع خرید خوراک و پوشاک برا پسرمون داریم و خودش اما خودم همش بهش میگم که ماهانه بهم بده اما خوب یادش میره اما خسیس نیست هروقت بخوام میده اما سرش تو حساب و کتابه و باید بدونه برا چی پول میخوام...
HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
من که با شوشو حساب مشترک داریم کارت داریم هر دومون میریم هر چی میخواهیم برمیداریم . چه معنی میده کسی بیاد بهمون پول بده . حساب پول من اصلا خونه نمیاد همشم مال شوشو میاد تو حساب خر ج روزانمون

خانمایی که همسراتون بزور خرجی میدن. حتما فکر یه پولی پس اندازی کاری چیزی باشید که وقتی بچه بیاد یا پیر که بشید اوضاع صد مرتبه بدتر میشه دیدم که میگما . یه هنری یاد بگیرید تو خونه هم اگر هستید بتونید باهاش در امد داشته باشید . شده ابرو برداشتن . جدی میگم
2810