2777
2789
مال من خیلی زورش میاد به من پول بده. البته پول می ده ولی تو قیافش معلومه خییلی زورش رفته. و همیشه من باید بهش بگم پول لازم دارمو هیچوقت خودش نمی فهمه.خیلی ناراحت هستم و بگم وضع مالیش هم خوبه. کاسبه/ شما شوشو تون چه جوریه؟
این دیگه اخلاق هر کسی هست، بعضی ها یه کم سختگیرن٠ اگه شوهرت از اونایی هست که راحت پول نمیده و هر بار باید بهش بگی ، بهتره یه مقدار مشخص کنی با توجه به خرج خودت و درامد شوهرت، یه جوری هم باشه که یه چیزی هم بمونه تا پس انداز کنی واسه خودت، هر ماه ازش بگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو دوست نداری که همش بهش یادآوری کنی، برای همین کارت بانکشو خودت در روز مقرر بردار و همون مقداری که تعیین کردید رو بردار٠ البته قبلش باهاش صحبت کن که این کار رو بکنید تا شما هم احساس بدی نداشته باشی از یاد آوری اینکه پول میخوای
بگو منم غرور دارم و نمیخوام عزت نفسم رو واسه چهار قرون پول زیر پا بزارم، اینجوری احساس بدی بهم میده، باهاش جدی صحبت کن تا قانع بشه خودت بری پول ماهیانه تو از حسابش برداری که هی مجبور به گفتن نشی
پول نمیگیرم از روز اول که امدم خونه مشترکمون هر هفته که حقوق میگیره پول هفتگى منم میزاره برا همین تا حالا درخواست پول نکردم

فقط بعضى اوقات میخام چیزى بخرم پول کم میارم میگم هر چى کم اوردم بذار روش

چیزایى مثل پالتو کیف کفش مهمونى اینارو دیگه خوده شوشو قبول میکنه خریدنشو
هههههههههههههههههههه وضه من از همه بهتره اوایل شوشو کار نداشت کارتم دستش بود هرچی هم لازمبود باهممیرفتیم میخریدیم حالا هم که خدا رو شکر سر کار میره بازم نمیدونم کی حقوقمو ریختن کی تموم شد هههههههههه
بعضی وقتا ازش پول میگیرم یا خودش پول میده ولی تا وقتی پول داشت باشم هی ازم به بهانه های مختلف میگیره تا تموم میشه ججدیدنا پیامکم و فعال کردم هی اس میاد فلان قد برداشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
مرگ تدریجی هههههههههههههه
ممنون میشم اگه برا شفای خواهرم دعا کنید
همسر من هروقت پول خرج بکنم میاد وهمان مقدارپولی که خرج کردم میده اگر هم نیازداشته باشم بخواهم بازهم میده مگراینکه واقعا دستش خالی باشه واگر داشته باشه دریغ نداره ازدادنش
آمده ایم تا زندگی کنیم که قیمتی پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
بیچاره همسر من پول تو جیبیشو از من میگیره و عابر بانکش هم دست منه........
چون میدونه که مدیریت مالیه من بیسته.......
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
2810