2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملی جون خیلی زیبا و پر زحمت آفرین. سالن گرفته بودی نه؟
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
تولد آدرینا و هستی سادات ناز مبارک
تولد خوبی بود . هر دوتاش . یکی دست ساز و یکی شرکتی ساز !!! خخخخخ
خدایی هر دو عالی بودن . آفرین مامان هاشون . خیلی زحمت کشیدید

تولد هیلدای نازنین رو هم دیدم . چه دخملی شده واسه خودش . ماشالا . لباسش هم برازنده اش بود خیلی

تولد آرشیدای تبسم خانومی هم خیلی خوشمل بود . بادکنک هاش عالی بودن تبسمی ! لباس و عکسای آتلیه اش حرف نداشتن. خیلی لباسش بهش میاد . آفرین

تولد آروین جون هم مبارک . آفرین بهاری . نگفته بودی داری یه کارایی می کنی .
دیگه ......
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سوال :

من میخوام برای ژله همون ژله ی خرده شیشه مدل ژله بهراد نسیم رو درست کنم .
حالا موندم سر سفره ام بزارم یا با کیک سرو کنم
ما خودمون اصولا آخر سفره و بعد سرو غذا ژله و دسرو میاریم .
ولی اینبار چون سفره ی ماه رمضونه و شلوغه و از طرفی کنار کیک باشه هم لطف خوشو داره ، دوست دارم با کیک بیارم
ولی موندم اگه با کیک باشه ، باز باید قاشق هم همراهش باشه
بنظرتون کدوم بهتره ؟
با چنگال میشه ژله خورد ؟ هههه ...یا باز باید برم قاشق یه بار مصرفم بخرم ...نه دیگه زیادی شلوغ میشه!
نمای سفره باشه بهتر نیس ؟ ما میز نمی چینیم ، 36 نفرو چه طوری رو میز غذا بدم اونم افطاری !!!!پس سفره الزامیه

یا اصلا یه ژله ی دیگه هم برا سفره بزارم ؟؟؟ اگه بخوام تو سفره باشه ، مقدار زیادی باید ژله بدرستم ،سخته
هی وای من !!!
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
ممنون دوست جونا موچ
اره سعیده اول باغ بود کنسل شد البته اینجا هم تو باغ بود ولی مراسم داخل سالن بود چون باغ کیفیت فیلموعکس خوب نمیشد
ههههههه ساینا شوشو که میگه تا جاییکه بتونمو داشته باشم واسه بچم همه کار میکنم ممکنه واسه بچه دومم این کارارو نکنم شاید نداشته باشم خخخخخ
اتی جونم هرچی دل خودت رضاس همون کار رو بکن
ولی به نظر من گرچه با کیک نمای قشنگتری داره ولی وقتی کیک بخوان میل کنن دیگه نه طرف زله میرن نه دیگه جادارن
با شام تو سفره بهتره . ولی برای عکس با کیک بهتره . با چنگال خیای سخت میشه خوردنش
بازم هر چی نظر خودته جیگر :))))
بچه ها مرسی از تعاریفتون . ممنونم . خیلی به منو آرشیدا محبت دارید. همهء همه اتونو میگم.
آتنا جون ، گلم چشمات اونهمه رو زیبا می بینه.
نوشین جون ، ملودی، بهاری، هانیه جان و بقیه بچه ها مبارکتون باشه این جشن تولدها و خوشحالی ها . انشاالله همیشه به شادی و سرخوشی ...

مهربان مادر من،

ای مرا مظهر ایمان و غرور. ای نگاه تو پر از گرمی و نور، ای صدای تو مرا روح نواز... هرگز از خویش مرا دور مساز
سلام
منم اومدم با عکس تولددددددددددددددددددددددددددددد

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

اینجا پسرم داره میرقصه
اینم سه تا مامان
نوشین من کلی عکس خوب از هیلدا دارم
میلتو میل کن برام برات بفرستم.......

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
میارررررررررررررررررک باشه هیلدا جونم و آدرینا جون و هستی سادات جوووووووووووووووون

ماماناشونم خسته نباشن خدا قوت
حق چو مرا نعمتی از خویش داد / نام ورا مدتی از پیش داد /
کودک من نام ز زهرا گرفت / دل، همه امید به فردا گرفت
سلام.
تولد هیلی بازم مبارک. راستی نوشین گفتی این لباس هیلدا جون دوخته شده است؟ آخه من یکی عین همین البته سفیدش برای آرمی بانو خریدم. از همین مدلی که تن هیلداس هم داشت.
خیلی بهش میاد، عین عروسا شده جیگرم. مامانا و نینیا خیلی خوشگل و ناز افتادین. بزنم به تخته.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2810