2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
از آخر به قبل

سمیرا جان همه چی تمیز و خوب شدن . مخصوصا ژله ی رنگین کمونی و سیخ های چوبی ات . عالین .
سالادهات هم زنگی و زنده و جذابن .
آناهید هم مثله ماه
مبارکش باشه

سارا جان
خیلی شیک و ناز و تمیز شدن . همه ی تزییناتت عالی و محشر و خیلی فانتزی در اومدن . واقعا حق داشتی تو ذوقت بخوره . بی انصافا لااقل خبر می دادن نمیان . جاشون ما می اومدیم !!! ههه
خیلی ناز شدن . خوشم اومد
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
نسیـــــــم جووون
ترکوندی در حد بنز

واقعا تولد بهراد خیلی شیک و عالی بود . خدا قوت هنرمند. واقعا محشر بود . کفــــــ کردم اساسی .
سوالات منو جواب بدی آخره شی دیگه

1 . بادکنک ها پر از گاز شدن یا با چیز خاصی به سقف چسبوندی ؟؟
2 . ریسه ی اپن ، اون لونه زنبوری ها رو رو چی چسبوندی ؟ مقواست ؟
3 . ژله ی خرده شیشه ات حرفــــــــــــ نداشت . حتما حتما حتما مفصل توضیح بده چطوری درست کردی . خیلی دوست دارم که روش طرحت رو برگردون کردی . تا حدودی می دونم ولی نه اینقدر .... من عاشقش شدم ...
4 . دوباره 3
5 .دستور دسر پان اسپانیا رو هم بزاری بد نیس . می دونم سخته . فقط یه سوال توی قالب ریخته میشه دیگه ؟
6 . کیکش هم عالی بود . خیلی تناسب داشت . احتمالا که این دیگه کار خودتون نبوده که !!!!

واقعا عکسات هم خوب و بی نقص و کافی بودن .
ایشالا همیشه به شادی و مهمونی و جشن و سرور . مبارک بهراد خــــــان . خوشبحالش!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سانی ابتکارت عالی و تحسین برانگیزه ! آفرین . خانوم همیشه متفاوت .
منتظر عکسای جشن تولد آرنیکا جوجو هستیم .

الی جون تولد تایماز هم مبارک
جشن شما هم حرف نداشت . لطفا شما هم به سوال 1 نسیم در مورد بادکنک ها جواب بده خانومی .

کیک هم خوشگل بود . رنگبندی هم خوب شده بود . عکسا کیفیتش خوب و قابل قبول بود . بد نشده بود!

ثریا جون، بهاری جون، ماه تی تی و آتنای عزیزم مرسی دوستای خوبم ..... ایشالله تولد بچه های شما هم به خوبی برگزار بشه و از این امتحان الهی سربلند بیرون بیاین

ساراجون انصافا کارات خیلی قشنگ و تمیز بودن میدونم نیومدن مهمون خیلی تو ذوق ادم میخوره اونم تعداد زیاد تا حدی قابل قبوله مثلا از مهمونای من یه خانواده که 4 نفر بودن نیومدن خیلی ناراحت شدم چون بالاخره ادم تدارک دیده دوست داره همه باشن ولی بین خودمون ته دلم خوشحال بودم چون جام تنگه 4 نفر هم کم بشن غنیمت بود ... ههههه :))))))

راستی یه سوال حقیقتا تا الان روم نمیشد بپرسم ولی جسارت میکنم ... سوال کردن عیب نیست ندونستن عیبه (جمله معروف بابام :)))) یا میگه بدان و بپرس ..... :)))

نســــــــــــــــــــــــــیم جونم .............. ؟؟؟؟؟؟؟؟

اون ژله که نوشتی خرده شیشه سوالم درمورده اونه ....
آخه ژله خرده شیشه توش خرده شیشه هست اینی که من دیدم که فقط روش بود آیا برشش میزدی خرده شیشه اش معلوم میشد؟؟؟؟

و دوم اینکه اون نوشته ها که مثل چاپ هستش رو چجوری روش انداختی

سوم اینکه از اون همه تزیناتت کدوماش مال بیرون بود؟؟؟ خیلی هاش که میدونم کار خودته بنابراین اونایی که دادی بیرون رو بگو :)))))

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+

سلام.
سارا جون زحماتت قابل تقدیره. مهم نیست کسی نیومده. معمولا" وقتی میگی بدون شوشو بیان، یه عده نمیان دیگه.
وای سمیرا جون چی کردیییییییییییی؟!!!!!!
دستت درد نکنه. آناهید عزیزم توی دامن توتو چه جیگری شده!
بابا همه هنرمند بودین و رو نمی کردین ها!
میگم آتی جون بیا من و تو هم عکسامونو محض خنده و جهت بالا بردن اعتماد به نفس بقیه بزاریم!!!!!!
خوبه موجبات تفریح و خنده دوستانو فراهم می کنیم!!!!!!!!!!!! خخخخخخخ
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلاااااااااام من عکسهای سارا رو نمی بینم یکی به دادم برسه مردم از فضولی

سمیرا جون همکار عزیزم بابا هنرمندی دستت درد نکنه آفررررررررین

پپو شانس اوردی من تولد نمی گیرم و گرنه توی خنده بازار گوی سبقت رو می ربودم هههههههههه

مامانا خودتونم کنار بچه ها عکس بگیرید دیگه

مرسی نورا جون .... پندار خوبه؟؟؟

پپو ... پپو ... پروین جونم یه اعترافی بکنم ..... اونقدر دوست داشتم بیای تولد و ببینمت ..... البته همه دوستان رو دوست دارم ببینم ولی تو یه جوری برام متفاوت بودی نیست که هم رشته هم هستیم :))))) یه جورایی برام اسطوره ای بودی از یه مامان هنرمند و درسخون .... میخواستم ببینم یه آدم با این مشخصات چه شکلیه

و همینطور اتنا ... همیشه دوست دارم ببینم در پس این پستای طولانی که دیگه بنفش نیستن (بابا الان که بنفش مد ههههههه) چه کسی نهفته هست

فاطمه (میشولی) خیلی هم خوبه ... تولد کفشدوزکی بی قیل و قال خستگی هم نداره ... راستی ماشالله چقدر موهای لیلی بلند شده ..... آناهید که هنوز از نظر من کچله :)))))))

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+

ای جان! چه کفشدوزکی! چه لیلی خوردنیی!!! مبارکش باشه!
بابا میشول گیر تو فقط پرده اس؟!!!!! کمدا و کتابخونه به اون خوشگلی داری!!!!! خو کنار کتابخونه وایسین عکس بگیرین!!! خیلی هم خوب!

من که از هولم رفتم پرده ها رو سفارش دادم اما الان که پرده ها آمادس، خونه هنوز تکمیل نشده و پرده مونده رو دستم!

سمیرا جون بخدا من خودم بیشتر از بقیه دوست دارم بیام و دوستای 21 ماهه خودمو ببینم. اما مهلت خونه فعلی که نشستیم تا آخر تیره و خونه خودمون هنوز یه سری کاراش مونده که احتیاج به پیگیری روزانه داره و اگه خودمون بالای سرشون نباشیم کار می مونه و ما میمونیم بی خانمان!..........
تازه همه استرسم اینه که تا 22 تیر که تولد آرمی بانوئه بریم خونه خودمون و اونجا براش تولد بگیرم.
قول میدم اومدم تهران بدم از شبکه سراسری اعلام کنن تا همه بدونن و بتونیم یه قرار کوچولوی دیگه بزاریم.

حالا اگه میخوای منو تصور کنی کاری نداره که! الان برات میگم.
وقتی بچه بودیمو یادته چطور نقاشی می کشیدیم؟ اولین نقاشیای آدم رو تصور کن: یه گردی بزرگ که از پایین و بغلاش خط های درازی به عنوان دست و پا دراومده و موهاشم مثل برق گرفته ها سیخ سیخیه!
تازه برای تجسم بهتر میتونی منو اخمو و خط کش به دست تصور کنی! (مثل خانم ناظمای زشت و غرغرو که همیشه میمی های گنده شون از زیر مقنعه های نیم چادریشونم میزد بیرون!!!)
حالا فهمیدی چه شکلیم؟ تقریبا" این شکلی:
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام و خسته نباشید به همه
مامی ژوان عزیزم جشن دندونیت عاااااااااااااااااااااااااااالی بوده
مامی آناهید جیگر همه چی عاااااااااااااااااااااااااالی بوده
آفرین به همتون
میشول جونم همین که اهمیت دادین همون جشن سه نفره رو با کیک خوشگلش براش گرفتین ایول داره . دمتون گرم

اینم از تولد ما که 12 نفر بیشتر نبودیم :

اولین لباسهای تن کرده آرنیکا
آپلود عکس
سالن
آپلود عکس
فلش
آپلود عکس
میز پدیرایی که آرنیکا تا آخر شب باباشو دراورد
آپلود عکس
آپلود عکس
آب پرتقال وانار
آپلود عکس
کاپ کیک
آپلود عکس
این عروس خانم
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
رقصش
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
دو رنگ ژله درست کردم آلوورا و انار که انار رو یادم فت عکس بگیرم
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
میز پیش غذا ( رولت سبزیجات - سمبوسه - سوسیس یوفکا - الویه - سالاد کاهو)
آپلود عکس
میز شام ( جوجه )
آپلود عکس
آپلود عکس
من و آرنی
آپلود عکس
آپلود عکس

کادوهاش

آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس