2777
2789
عنوان

بچه ها ،کاربر زندگیمی aسادیزمیه ومزاحم میشه !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 99 پست
چرا بعضی کاربرا دارن تو زندگی خصوصی استارتر دخالت میکنن و با زدن بعضی حرفها مثلا تحقیرش میکنن فکر ک ...

عزیزم ایشون با لحن بدی با بقیه صحبت میکنن من ۴۱ سالمه توی تاپیکشون انقدر بد صحبت کردن که تاپیک رو ترک کردم حتی جوابشون رو ندادم بهم گفتن ۱۳ ساله دهاتی فکر نمیکنم تاپیکهاشون واقعیت داشته باشه

دخترای گلم ۱۳ ساله که ازدواج کردم وعروس یه مادرشوهر مهربونم خودم ۴۰ ساله هستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بعضی کاربرا دارن تو زندگی خصوصی استارتر دخالت میکنن و با زدن بعضی حرفها مثلا تحقیرش میکنن فکر ک ...

به خدا یه عده از کاربرهای نی نی ساست مشکل روانی دارن .سادیزمشون که شدیییددددد لذت میبرن از آزار .

ولی ، تعجبم از حجم بیکاری بعضی هاس!! بنده خداها 

خدافظ 

عزیزم ایشون با لحن بدی با بقیه صحبت میکنن من ۴۱ سالمه توی تاپیکشون انقدر بد صحبت کردن که تاپیک رو تر ...

من خودم کم پیش میاد تایپکی رو باور کنم به حقیقت،ولی بازم اگرم شک دارم اصلا بروز نمیدم چون من که خبر ندارم شاید واقعا راست باشه و من اشتباه کرده باشم..قبل از ورود به تایپکی هم بقیه تایپکها رو میبینم بفهمم شخصیت استارتر در چه حدی هست بعد نظر میدم اینجوری اتفاقی هم نمی افته..من بشما حق میدم خب ایشونم احتمالا با نام کاربریتون دچار سوتفاهم شده

بازم وقتی اشخاص میان اینجا مشکلاتشون رو میگن ما نباید با همون مشکل تحقیرشون کنیم ..

😂😂😂خداییش ادم یاد دبستان نندازین زشت بخدا بچه که نیستین 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
2810