چرا بعضی کاربرا دارن تو زندگی خصوصی استارتر دخالت میکنن و با زدن بعضی حرفها مثلا تحقیرش میکنن فکر ک ...
عزیزم ایشون با لحن بدی با بقیه صحبت میکنن من ۴۱ سالمه توی تاپیکشون انقدر بد صحبت کردن که تاپیک رو ترک کردم حتی جوابشون رو ندادم بهم گفتن ۱۳ ساله دهاتی فکر نمیکنم تاپیکهاشون واقعیت داشته باشه
دخترای گلم ۱۳ ساله که ازدواج کردم وعروس یه مادرشوهر مهربونم خودم ۴۰ ساله هستم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم ایشون با لحن بدی با بقیه صحبت میکنن من ۴۱ سالمه توی تاپیکشون انقدر بد صحبت کردن که تاپیک رو تر ...
من خودم کم پیش میاد تایپکی رو باور کنم به حقیقت،ولی بازم اگرم شک دارم اصلا بروز نمیدم چون من که خبر ندارم شاید واقعا راست باشه و من اشتباه کرده باشم..قبل از ورود به تایپکی هم بقیه تایپکها رو میبینم بفهمم شخصیت استارتر در چه حدی هست بعد نظر میدم اینجوری اتفاقی هم نمی افته..من بشما حق میدم خب ایشونم احتمالا با نام کاربریتون دچار سوتفاهم شده
بازم وقتی اشخاص میان اینجا مشکلاتشون رو میگن ما نباید با همون مشکل تحقیرشون کنیم ..