با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
پسر دایی من این مشکل رو داشت بردن بهش شوک دادن اینا توهم دارن مثلا یکی دنبالشون ه صداها و چیزهای ...
هر از گاهی عود میکنه. اگه حالش خیلی بد باشه توهم میزنه که صدا میاد ولی این که فکر میکنه تو خیابون یکی بد نگاهش کرده یا وقتی میره حموم خونه روبه رویی میبینن( خونه همسایه خیلی دوره و اصلا دید نداره) رو زیاد داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین فکر رو میکنم. چون اسمشم نمیگن احتمالا همینه. طیفش میدونم وسیع هست و این دختر خیلی وحشتناک نیست حالش. خیلی چیزاش خوبه. فقط بعضی وقتا خیلی بهم میریزه.