2777
2789
مامان کوثر عزیز هنوز موضوع قبلی پرونده اش بسته نشده شما صفحات قبل رو نگاه کن هر کدوم از عکسها که مربوط به موضوع نی نی و رسانه هست و به نظر شما جالبه 2تاش رو انتخاب کن و اسامیشون رو با شماره مثل من و رومینا جون بزار تا نفری که بیشترین رای رو آورد موضوع بعدی رو انتخاب کنه برای قطره آهن هم بهتره تو قسمت تجربیات با هم صحبت کنیم
عاشقتم خدایا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همه مامانهای ماه آذری که تو رای گیری شرکت کردند تشکر و قدر دانی میشه با اجازه مامانها تا فردا رای گیری ادامه داشته باشه و زحمت شمارش آراءبا سارا مامان رایان جون که این تاپیک رو باز کردند باشه برنده هم لطف کنه موضوع مسابقه رو اعلام کنه تا اینجا از این بی حالی در بیاد سارا جون یه قانون برای روز ها قرار بده تا روزهای گذاشتن عکس و روز های رای دادن مشخص بشه با تشکر و بوس برای نی نی جونا
عاشقتم خدایا
سلام به همه مامانی گل و نی نی های گل تر
فانوس جون ممنون و با اجازه همه برنده رو اعلام میکنم .
نفر اول رومینا جون مامی پارسا جون
نفر دوم مشترکا خانومی جون و رایان
رومینا جووون تبریک میگم . زودتر بیا و موضوع رو انتخاب کن تا کمی اینجا رونق پیدا کنه .
در ضمن دوستان یه هم فکری کنید برای برنامه اعلام موضوع مسابقه - رای گیری - و اعلام برنامه و..
2810