2777
2789
عنوان

روز مادر بدون مادر(اونایی که مامان ندارن بیان تو)

| مشاهده متن کامل بحث + 17554 بازدید | 83 پست
بازم سلام دوستای گلم این روزا مثل همون روزای اول رفتن مامانم شدم دلم داره میترکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم حدود یکسال و سه ماهه که مادر نازنینم رو با بیماری از دست دادم....دلم خیلی گرفته...احساس تنهایی می کنم شدیددددد...من باردار بودم که مادرم بیمار شد...مادرم خیلی سرحال بود..باورم نمیشد از دست بدمش....خیلی غمگینم...من خیلی بهش وابسته بودم...هر روز بهش سر میزدم بعد ازدواجم..و هر روز بهش زنگ میزدم....ولی حالا احساس می کنم خیلی تنهام... دلم می خواست با مادرم بمیرم...همیشه بهش می گفتم اگه یه روز تونباشی من اون روز می میرم....ولی حالا چی........خوش به حال اون دختر و مادر که مهنوش گفت باهم تصادف کردن و رفتن..

خوش به حال اونایی که مادر دارن و بهش کادو میدن...من تصمیم دارم با خواهر و برادرام سر یه ساعت مشخص فردا بریم دیدن مادرم با دسته گل و شیرینی...و مبلغی رو که می خواهیم بهش کادو بدیم جمع کنیم بدیم مسجدی جایی براش خیرات باشه....

قدر مادراتون رو بدونید...اشکام نمیذاره دیگه بنویسم

مادرم همیشه در قلب منی و تا ابد دوستت دارم...
مریم جون خدا مادرتو بیامرزه . ایشالله که خودتو خونوادت سلامت باشید.
ایشالله خدا صبرت بده

ناراحت نباش عزیزم
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
امروز سالگرد فوت مامانم بود.رفتیم سر خاکش
از یاد آوری 3 سال پیش این موقع قلبمون ریش ریش میشه.فردا هم میریم دوباره روز مادریشون

کاش کسانی که مامان دارن از لحظه لحظه بودن با این فرشته بی همتا کمال لذت را ببرن

روز مادر به همه مامانایی که هستن و مامانایی که نیستن مبارک
همچنین به شما مامان های کوچولو
صدف جون خدا مادرتو رحمت کنه .
میشه بگب چرا فوت شدن؟
البته اگه باعث ناراحتیت میشه نمیخواد بگی عزیزم!!!
سلام دوستای گلم

خدا روح همه مادر های از دست رفته رو شاد کنه ، منم 14 ساله که مادر ندارم دقیقا 15 سالگی از دست دادم مادر رو ، امیدوارم خدا سایه همه مادر رو بالای سر بچه هاشون نگه داره :)

مادرم رووووووووووووووووووووزت مبارک هر چند سالهاست گرمی دستات و عطر تنت رو حس نکردم هر چند برق نگاهت رو باید تلاش کنم به یاد بیارم ولی لحظه لحظه حضورت رو کنارم حسسسسسسس میکنم ، دوستت دارم مادرم
روز مادر مبارک...مامانی منو ببخش که نتونستم بیام سرخاکت آخه نوه ی شیظونت یدجوری سرما خورده منو ببخش...عزیزان من قربون دل های بزرگتون بشم که دل همتون واسه مامانهای نازتون تنگ شده...الهی تو این روزها غم نبود مادرتون شما رو نرنجونه...دلم انقدر گرفته ... خدایا خودت کمکم کن که با این درد کنار بیام هنوز بعد 9 سال این درد تو وجودمه.
مهنوش جان ممنون عزیزم...خدا به مادر شما سلامتی بده عزیزم..و زودتر سلامتیشو بدست بیاره...بازم قدرشو بدون...

امروز صبح با همسرم و پسر کوچولوم رفتیم دیدن مادرم.و در سوگش اشک ریختم...براش یه دسته گل بردم و یه جعبه شیرینی..با یه مشت گندم برای پرنده ها..راستش دسته گل قشنگی رو که دیشب از همسرم کادو گرفتم یه شاخه شو برای خودم برداشتم و بقیه رو برای مادرم بردم..و از همسرم خواستم ناراحت نشه چون دسته گل قشنگ بود و دوستش داشتم دوست داشتم ببرمش برای مادرم...همسرم اصرار داشت برای مادرم جداگانه گل بخرد ولی من نذاشتم..حالا نمی دونم واقعا ناراحت شد یا نه..ولی گفت هر جور دوست داری...روی کارت گل هم نوشتم عزیز جان روزت مبارک..از طرف ماهان کوچولو

رفتی و آتش زدی بر جسم و جانم مادرم

گشته تاریک از فراقت آشیانم مادرم

چون به یاد آرم محبتهای دیرین تو را

آتش غم می کشد شعله به جانم مادرم

روزگا من چه صفایی داشت
وقتی مادر صبح ها سفره ای می ذاشت
قلبم از احساس گفتنی ها داشت
وقتی مادر پیشم قدم بر می داشت
به خدا مادر بی تو غمگینم
خاک دلتنگی بستر سینم
به خدا مادر بی تو بی احساس
نا امیدی راهیه فرداس
بین ما دریا ، بین ما دوری
بین ما تقدیر، سخت و مجبوری
در دل شبها مادر، من تورا جویم
تا کشی با عشق ناز دستی بر رویم
به خدا مادر بی تو غمگینم
خاک دلتنگی بستر سینم
به خدا مادر بی تو بی احساس
نا امیدی راهیه فرداس
میگم تو که هنوز کنارمی
غم جدایی از چشاشو نداری
بشین پاشو هزار دفعه شکر خدا کن
مقدسه خاک پاش ، مهر دعاس
مقدسه خاک پاش ، مهر دعاس
دوستت دارم مادر..........

سلام با خوندن مطالب همتون بغض کردم و اشک ریختم پریروز اولین سالگرد فوت مادرم بود پارسال هم چند روز مونده بود به روز مادر که فوت شد مامان عزیزم خیلی جوون بود 43 سالش بود ولی بیماری کلیه و دیالیز از پا درش اورده بود موقعی که از بین ما رفت دخترم غزل 9 ماهش بود غزل تنها نوه اش بود و عاشقش بود یک سال گذشت ولی داغش روز به روز برام سنگین تر میشه بدون اون خیلی تنهام خیلی تنها
آخییییییییییی الهی بمیرم . برای همتون خیلی خیلی ناراحت شدم.
ممنونم مریم جان. قسمته ماهم این بوده.
راضیم به رضای خدا.
ای خداااااااا سایه هیچ پدر مادری رو از سره بچه هاش کم نکن.