2777
2789
عنوان

محمد محسن عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 15057 بازدید | 112 پست
عزیزم چرا دخترتو از دست دادی؟چن سالش بود... آخه منم دخترمو بخاطر یه سرما خوردگی ساده از دست دادم ۱۵ ...

لحظه ی زایمان از دستش دادم

به خاطر سهل انگاری پزشکم

شما قطعا دردت از درد من سنگین تره چون ۱۵ ماه بیشتر داشتیش

خدایا دیگه هرگز ما رو با بچه هامون امتحان نکن😭

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
لحظه ی زایمان از دستش دادم به خاطر سهل انگاری پزشکم شما قطعا دردت از درد من سنگین تره چون ۱۵ ماه ب ...

انشالله....آره عزیزم درد من خیلی سنگین تره خیلی خیلی بیشتر ازاونی که فکرشو بکنی

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله....آره عزیزم درد من خیلی سنگین تره خیلی خیلی بیشتر ازاونی که فکرشو بکنی

منم بعد از ۲ سال هر شب کارم گریست......

یادش میفتم که چطور توی بغلم جون داد.....

خدا به همه ی ما صبر بده....

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

نمیدونم چی بگم واسه استارترو مادر فاطمه کوچولو و بقیه دوستانی که اینجادرد دل کردن اشکم درومد

بخداقلبم گرفت

داغ اولادسخت ترین داغ روی زمینه

منم برادرجوونمو ازدست دادم

مادرم یه شبه تبدیل شد به یه پیرزن داغون

خدابه هممون صبربده

یاعلی
سلام از همه شما متشکرم هفته ای پنج شش بار سر مزارش میرم ..دلم برای بغل کردن و بوس کردنش تنگ شده ...

😢😢😢😢فدای اون دلت وای مردم دلم ریش ریش شد ببخش یاداور کردم چشمام پراشک شد خدا بهت صب بده خیلی ارامش خوشبختی بده 

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
😢😢😢😢فدای اون دلت وای مردم دلم ریش ریش شد ببخش یاداور کردم چشمام پراشک شد خدا بهت صب بده خیلی ارا ...

عزیزم ببخش اگه ناراحتت کردم . ممنونم بابت همدردیت 🌼⁦❤️⁩

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
الهی صدهزار مرتبه شکرررررررررر.الحمدلله.خدا حفظشون کنه.پسرن یا دختر؟

ممنونم عزیزدل همدردم ... یه جفت دوقلو پسر... 

میتونم بپرسم برای تو چه اتفاقی افتاد؟ 

بله عزیزم یه پسر دارم.یه سال بعد به دنیا اومد.الان پیش دبستانبه شکر خدا....

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ... ان شالله به حق علی علیه السلام گل پسرت بهترین ها نصیبش بشه و عاقبت بخیر بشه 

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ... ان شالله به حق علی علیه السلام گل پسرت بهترین ها نصیبش بشه و عاقبت بخ ...

قربون دلت برم عزیزم.مرسی از دعای خوبت.خدا بچه هامونو حفظ کنه انشالله.راستی مادرت خوبه؟بهتر شدن؟توی تاپیکهات دیدم.از شوهرت راضی هستی؟مجرد بود که باهاش ازدواج کردی یا اونم ازدواج دومش بود؟

قربون دلت برم عزیزم.مرسی از دعای خوبت.خدا بچه هامونو حفظ کنه انشالله.راستی مادرت خوبه؟بهتر شدن؟توی ت ...

مادرم خدارروشکر بهترن. دوره های شیمی درمانی و پرتو درمانی رو تموم کردن. دکتر خیلی راضی بود . ام آر ای و سی تی اسکن دارن برای بعد عید. که نتیجه نهایی مشخص میشه. همسرم هم ازدواج دومش هست و دوتا دختر از ازدواج سابقش داره که با ما هستن. خدارو شکر مرد خوبیه