2777
2789
عنوان

محمد محسن عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 15057 بازدید | 112 پست
عزیزم فک کنم اشتباه ریپلای کردی  چن بار پیامتو خوندم خشکم زد

معذرت میخوام 

اشتباه ریپلای کردم

دیگه هم نمیتونم پیاممو پاک کنم

از  وقتش گذشته

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
سیتارا جان درست میگه. بعد از فوت بچه ناخداگاه زندگی سرد میشه .همسر سابق من مشکل داشت حتی قبل رفتن پس ...

حق با شماست.....

الهی که دیگه هرگز غم نبینی عزیزم‌.....

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معذرت میخوام  اشتباه ریپلای کردم دیگه هم نمیتونم پیاممو پاک کنم از  وقتش گذشته

اشکالی نداره عزیزم پیش میاد

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
منم ۲ سال پیش داغ دخترمو دیدم..... سوزش قلبت رو حس میکنم..... سنگینی غمت رو میفهمت...... چاره ای ...

عزیزم چرا دخترتو از دست دادی؟چن سالش بود...

آخه منم دخترمو بخاطر یه سرما خوردگی ساده از دست دادم ۱۵ ماهش بود دارم دق میکنم....الان یه ماهه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
سلام چراااا؟چقدر سخته مامانی.بجه نداری دیگه؟

عزیزم اگه میخوای چراشو بدونی لطفا برو تاپیک های قبلیمو بخون،همون تاپیک که نوشتم دم اذانه....اونجا همه چیزو کامل توضیح دادم..بچه ندارم

عزیزم اگه میخوای چراشو بدونی لطفا برو تاپیک های قبلیمو بخون،همون تاپیک که نوشتم دم اذانه....اونجا هم ...

خوندم.خدا بهت ی فاطمه یا داداشی فاطمه رو میده قوی باش  ابجی گلم.چرا خونه  ی شوهرت مونده بودی؟

خوندم.خدا بهت ی فاطمه یا داداشی فاطمه رو میده قوی باش  ابجی گلم.چرا خونه  ی شوهرت مونده بو ...

سوالتونو متوجه نشدم؟

سوالتونو متوجه نشدم؟

خونه دایی شوهرت نوشتم  ناقص شد..خانواده  همسرت باهات؟درخواست دوستیمو قبول کن و قول بده هروقت مامان شدی باز بهم خبر بدی

من گاهی دخترمو دعوا میکنم الان دیدم نشسته ی گوشه منم گریه میکردم با تاپیکت اومدربغلم کرد با بغض گفت  لم ب ات گرفته بعنی دلم تنگ شده برات.منم بغلش کردم و گریه کردم دیدم نگام کرد و خندید..3سالشه.خیلی بد میشم گاهی باهاش اخه واقعا شیطووونه.دختر منم خداوند بعد 2ماه که بستری بود تو 62روزگیش مرخص شد از بینارستان کلی سختی کشیدم بخاطرش

خونه دایی شوهرت نوشتم  ناقص شد..خانواده  همسرت باهات؟درخواست دوستیمو قبول کن و قول بده هرو ...

چون هم من و همسرم هم مامان و باباش خیلی داغون بودیم واسه همین اوایل مرگ دخترم خونه ی دایی همسرم میموندیم،توروخدا دعواش نکن منم بعضی وقتا دخترمو دعوا کردم ولی الان دلم ریش میشه فقط میخوام بمیرم

چون هم من و همسرم هم مامان و باباش خیلی داغون بودیم واسه همین اوایل مرگ دخترم خونه ی دایی همسرم میمو ...

الهی دلت شاد بشه با اومدن ی نی نی دیگه.البته من دوقلو دارم پسر و دختر..ولی دخترمو بیشتر دعوا میکنم😢😢

الهی دلت شاد بشه با اومدن ی نی نی دیگه.البته من دوقلو دارم پسر و دختر..ولی دخترمو بیشتر دعوا میکنم😢 ...

انشالله منم دوقلو باردار میشم

چون هم من و همسرم هم مامان و باباش خیلی داغون بودیم واسه همین اوایل مرگ دخترم خونه ی دایی همسرم میمو ...

نزدیکت هست کسی؟گلم تقدیر چنین بوده و تلخ بوده.ولی تو قوی باش.اقدام هم بکن.هر چی شد صلاح خداست.دختر میخای باید کلا سردیجات مصرف کنی و روز 15 و 16و 17ام سیکلت اقدام کنی

نزدیکت هست کسی؟گلم تقدیر چنین بوده و تلخ بوده.ولی تو قوی باش.اقدام هم بکن.هر چی شد صلاح خداست.دختر م ...

اره هستن تنهام نمیذارن،بله رعایت میکنم زیر نظر دکترم.....شما واسه دوقلو زایی دارو مصرف کردین؟