2777
2789
خدا نکشتت،فردا سزارین دارم،شوهرمم نیست خوابمم نمیبره،خلاصه کلی روحیم داغونه،کلی خندیدم هر چی از ...

فداتشم واااای انشاءالله بسلامتییییی گوش شیطون کررررر 😍😍😍فردا فندقتو بغل میکنی صحیح سالم انشاءالله زایمانت از آب خوردنم راحت تر باشه😍😘😘همیشه بخندی دوستم😍

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
قربونت گلم عطاریای خوب دارن عطاریای معمولی واجبی دارن جتما روش نوشته نوره طب اسلامی ، زرنیخ ...

فدااات

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا مامانم بهم نگفت 😔

مامان من نمیدونم تو ذهنش چی بود ولی دوست نداشت در این مورد ها حرف بزنه نمیدونم حالش به هم میخورد در مورد موهای زائد حرف بزنه یا چی...ولی انتظار داشت از دوست و همسایه و اینا بپرسیم یاد بگیریم نه خودش 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
مامان من نمیدونم تو ذهنش چی بود ولی دوست نداشت در این مورد ها حرف بزنه نمیدونم حالش به هم میخورد در ...

مامان من خجالتی بود!! کلا همه چیو خودم فهمیدم !!

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
منم من حتی تا ۱۴ سالگی نمیدونستم باید زد اونارو😐😐😐😐بعد روم به دیوار ۱پری که شدم نوار بهم داد نگف ...

وای مردم از خنده دختر دقیقا این اتفاق واسه منم افتاده از اون موقع ب بعد نوار های ساده میزارم از بالدار بدم میاد😂😂

با زندگی قهر نکنین،زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه با خودتون هم قهر نکنین،کسی نیست آشتی تون بده...!👊😏
مامان من نمیدونم تو ذهنش چی بود ولی دوست نداشت در این مورد ها حرف بزنه نمیدونم حالش به هم میخورد در ...

مامان اصلا هیچی بهم یاد نداده فقط اینکه پیش غریبه ها نرو تمام 

با زندگی قهر نکنین،زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه با خودتون هم قهر نکنین،کسی نیست آشتی تون بده...!👊😏
بله اگه زیاد بمونه یا به پوستهای نازکش بخوره پویتو‌مثل سوختگی میسوزونه یه تایم خاصی داره سریع باید ا ...

اوه یه پشه نیشش میزنه پوستمو میکنه همچین چیزی رو عمرا تحمل کنه. چه کنم پس. اصلا نمیخوام ژیلت بزنم براش. کرم موبر چی؟ اونم میسوزونه؟

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
من اصلا مامانم بهم نگفت 😔

مامان من سوتین که برام خرید اولین بار، یه پیراهنم خرید، سوتینو پیچید تو پیراهن، بازم روش نشد بده بهم

تو 7تا سوراخ قایمش کرد، ادرسشو داد خودم برداشتم🤕

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
فداتشم واااای انشاءالله بسلامتییییی گوش شیطون کررررر 😍😍😍فردا فندقتو بغل میکنی صحیح سالم انشاءالله ...

قربونت برم عزیزم،ممنون از دعاهای قشنگت

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.