2777
2789
ژیلت ونوس براش بخر که نبره خودشو خیلی ژیلت خوبیه . یا همون نوره که بچه ها میگن  ی ژل بعد از م ...

افرین ما ونوس صورتی میگیرم

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
مگه سیزده ساله ها ژیلت لازمن؟؟؟؟ من خواهرم سه ماه دیگه دوازده سالشه،خودم قصد داشتم پریودی و شیو و... ...

عزیزم طبق اماری که من دارم اصلا لازم نیست براشون توضیح بدی هم من خودم هم همه دوستا از کلاس ۴ یا ۵ دیگه خودمون همه چیزو میدونستیم و حتی بد تر

یگه دوره قدیم نیست کسی توضیح بده که تو مدرسه ها پره مدام بچه ها برا هم توضیح میدن شما هم مطمئن باش خواهرتون همه چیزو حتی شاید بهتر از شما میدونه شک ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اون ناحیه م میشه؟بوی بدی نداره؟

بله میشه ببخشید عذر میخوام من خودم پنبه میذارم قسمت داخلی که یه موقع حواسم نیس نخوره به بدنم

بله بو داره فقط

که اونم اگر یکم حنای شل درست کنید بعدش بزنید به بدن بوش میره

با اسپند هم میره

من اصلا مامانم بهم نگفت 😔

منم من حتی تا ۱۴ سالگی نمیدونستم باید زد اونارو😐😐😐😐بعد روم به دیوار ۱پری که شدم نوار بهم داد نگفت چجوری بزار برعکس رو به چسب گذاشتم چشمت روز بد نبینه چسبیده بود به موها😂😂😂😂😂کنده نمیشد لعنتی با اشک کندمش😐😐😐مامانامون فکر میکردن صماخیلللیییی بلدیم😐

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
افرین ما ونوس صورتی میگیرم

اره ونوس صورتی منم دارم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
رفته تو یازده سال هنوز موهاش خیلی زیاد نیست ولی دوست دارم کلا تر و تمیز باشه.

یه نصیحت دوستانه اگر موهاش زیاد نیست و نرم و کرکیه اصلا از تیع و ژیلت زود استفاده نکنید چون اون موهای نرم و لطیف اولیشون حسابی ضخیم و بد میشن 

بچه ها واجبی خوبه برای نواحی خاص؟ من خجالت میکشم برم اپیلاسیون واسه بعضی جاها😐😐😐😐😐

بیا برو اپیلاسیون خودتو خلاااااص کن یعنی

یه بار بری خجالتت میریزه،بعد اینکه سه چهار بار پشت سر هم بری،خیلیییی کم مو میشه و موها نازک و روشن میشن،به شرطی که وسطاش اصلااا ژیلت نزنی

یادت نره اگه رفتی،قبلش بی حسی بزنی که رااااحت دراز بکشی پ زی درد انجام بدی

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
بیا برو اپیلاسیون خودتو خلاااااص کن یعنی یه بار بری خجالتت میریزه،بعد اینکه سه چهار بار پشت سر هم ب ...

برای دست و پا و زیربغل میرم ولی بیکینی رو واقعا نمیتونم حتی از اینکه لیزر کنم هم خجالت میکشم

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
منم من حتی تا ۱۴ سالگی نمیدونستم باید زد اونارو😐😐😐😐بعد روم به دیوار ۱پری که شدم نوار بهم داد نگف ...

خدا نکشتت،فردا سزارین دارم،شوهرمم نیست خوابمم نمیبره،خلاصه کلی روحیم داغونه،کلی خندیدم

هر چی از خدا میخوای بده بهت

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
خدا نکشتت،فردا سزارین دارم،شوهرمم نیست خوابمم نمیبره،خلاصه کلی روحیم داغونه،کلی خندیدم هر چی از ...

ایشالله به سلامتی

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...