2777
2789
مامان من سوتین که برام خرید اولین بار، یه پیراهنم خرید، سوتینو پیچید تو پیراهن، بازم روش نشد بده بهم ...

چرا مامانای قدیمی اینجوری بودن اون موقع که تازه اینترنتم نبود واقعا بچه ها همش باید تو مدرسه با هم تبادل اطلاعات میکردن و این وسط کلی اطلاعات غلط و چرت و پرتم به هم میدادن. چند وقت پیش به مامانم گفتم اصلا متوجه تغییرات بدن من نمیشدی چرا؟!!! من الان هر مویی که رو بدن دخترم اضافه میشه آمارشو دارم     

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مامانای قدیمی اینجوری بودن اون موقع که تازه اینترنتم نبود واقعا بچه ها همش باید تو مدرسه با هم ت ...

اره بخدا

البته من از بچگی کنجکاو بودم و واقعا خیلی ‌چیزارو بذون اینکه کسی بگه میدونستم

ولی مامانم خییییییلی خجالتی بود، پریودو هم بهم نگفت! خودم رفتم از تو کمدش نوار برداشتم! اصلا نابود بوذ مامانم!

یه اتفاقی تو 6سالگیم افتاد، لباس زیرم خونی شد،  یادمه مامانم شلوارمو دراورد و به خالم گفت دیدی چه خاکی به سرم شد؟! هیشکی دخترمو نمیگیره🙄

جمله ش هبجوقت ادم نرفت، 13 سالم بود که فوت کرد

هیچوقت منو دکتر نبرد. چه ها که من کشیدم بابت اون جمله !!!!!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
اره بخدا البته من از بچگی کنجکاو بودم و واقعا خیلی ‌چیزارو بذون اینکه کسی بگه میدونستم ولی مامانم ...

اخی عزیزم... خدا رحمتشون کنه... کلا اون دوره شرم و حیا در حد افراط بود. ولی من سعی کردم با دخترم خیلی رفیق باشم و یه جوری باشیم که هیچ کدوم از هم خجالت نکشیم.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...