2777
2789
عزیزم از همین اول براش نوره طب اسلامی بخر (اونی که زرنیخ توش داره) خییلی هم فوایدش زیاده سرچ کنید ب ...

برای اون ناحیه م میشه؟بوی بدی نداره؟

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر ۱۳ ساله دارم فعلا ژیلت انشالله ۱۷ ۱۸ شد اپلاسیون

مگه سیزده ساله ها ژیلت لازمن؟؟؟؟ من خواهرم سه ماه دیگه دوازده سالشه،خودم قصد داشتم پریودی و شیو و... رو براش توضیح بدم،فکر میکردم حداقل دو سه سال دیگه بگم براش

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
وااا ژیلت خب

ژیلت پوستو تیره میکنه و از لطافت در میاره. من خودم مامانم هیچی بهم نگفت سر خود ژیلت زدم و دیگه سراغ چیز دیگه نرفتم اما پشیمونم.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
چجور چیزیه؟

پودر موبره

ینی خدایی انقد خوبببببه...

بعدش بدن عین پنبه میشه😂

پودر رو تو آب جوش حل میکنی که خمیر نه شل نه سفت بشه بعد میزنی به بدنت 

بعدم با کاردک جمع میکنی و میشوری

کسایی که طبع سودا و بلغم زیاد دارن و خیلی عصبی میشن هم براشون عالیه . سموم بدن رو دفع میکنه

ژیلت ونوس براش بخر که نبره خودشو خیلی ژیلت خوبیه .

یا همون نوره که بچه ها میگن 

ی ژل بعد از موم زدایی سینره هم براش بخر توش الوئه ورا داره باعث میشه ملتهب نشه بعد از اصلاح بدنشو خشک کنه وبزنه به هرجا شیو کرده یا موبر زده 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
مگه سیزده ساله ها ژیلت لازمن؟؟؟؟ من خواهرم سه ماه دیگه دوازده سالشه،خودم قصد داشتم پریودی و شیو و... ...

۱۳ ساله ها مگه باهم جمع میشن !

هر شخصی از یه سنی بلوغش شروع میشه

خواهر من پارسال پریود شد

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
بچه ها واجبی خوبه برای نواحی خاص؟ من خجالت میکشم برم اپیلاسیون واسه بعضی جاها😐😐😐😐😐

یکبار بری خجالتت میریزه

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
ژیلت پوستو تیره میکنه و از لطافت در میاره. من خودم مامانم هیچی بهم نگفت سر خود ژیلت زدم و دیگه سراغ ...

خبحالا دیگه بابا هنوز بچه بچش میاد با شیشه شیر خواهر کوچیکش شیر یا آبمیوه اینا میخوره ..حالا بچه ان

پودر موبره ینی خدایی انقد خوبببببه... بعدش بدن عین پنبه میشه😂 پودر رو تو آب جوش حل میکنی ک ...

فرق نوره با پودر موبر یا همون واجبی چیه؟؟؟؟؟؟

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
پودر موبره ینی خدایی انقد خوبببببه... بعدش بدن عین پنبه میشه😂 پودر رو تو آب جوش حل میکنی ک ...

مرسییی حتما امتحان میکنم 

عطاریا میفروشن ؟

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️