2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 370 پست
یانا من فقط یه رابطه ام من تا یکساعت دیگه بهشون میزنگم باز ببینم ارسال شدن یانه، جالبه من هنوز جایزه فروردین،اردیبهش، شهریور،آبان رو نگرفتم،هربارم میگن چون یکی از کاربرا آدرس نداده! و من نمیدونم چه ربطی به من داره،من از اول میدونستم بازم تاخیر داره جوایز این ماه، یانا براشب عید منتظر باش
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
جالبه من جایزه شهریورمو پست برگشت میده چون ادرسمو کامل ننوشته بودن!
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دختر کرد، ولی چه فایده کو جایزه،!! امروزم زنگ زدم گفتن جوایز چهارشنبه ارسال میشه! البته من یکی دیگه منتظر نیستم چون مطمعنم چهارشنبه هم ارسال نمیشه
وا چهارشنبه چرا ؟! من یک هفته پیش وارد سایت فرشک کاشان شدم از طریق تل گرام در مورد سایزشون سوال کردم طرف با تعجب گفت مگه هنوز به دستتون نرسیده !؟ گفتم فعلا آدرس دادیم
پیج خوشمزه من @angel__dessert
چون کارای ارسال هنوز هماهنگ نشده، فرشک راست گفتن خود نینی سایتم به من گفتن جوایز تو نینی سایته ولی کی ارسال بشه خدا میدونه
اشک شوقه بلاخره تودعمرم یه جا من برنده شدم خیلی خوشحالم بعد از گرفتاری که تو کارم داشتم الان با پیغام خانم تهرانی عزیز خوشحال شدم ممنون از همه کسایی که بهم رای دادن به برندهای دیگه هم تبریک میگم
یانا مادر بخاطر بچت اینقده انتظار نکش من که گفته بودم ارسال جوایز همیشه با تاخیره، به من گفتن فردا به شما گفتن شنبه!؟؟
مهرناز خب نتیجه زحمتت بوده گلم، لطفا ادرستو بده زودتر راستی امروز من یه قرعه کشی تو اینستا برنده شدم
2810