2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679825 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم شما واقعا از ماسکهایی که گفتین  نتیجه گرفتین و راضی هستین؟ یعنی تغیییر رو احساس کر ...

نزدیک چهارماهه استقاده میکنم بهتر شده.ولی خب موهای من افتضاح بود.تازه زایمانم کردم اونم اضافه شده بود ولی الان هم ریزشم کنتزل شده هم جنس موهام بهتر شده و هم موهای ریز که دارن رشد میکنن دارم بنابراین حتما تا یکسال اینده ادامه میدم.و نتیجشو کاملا خواهم دید.اگه نتیجه ی دلخواه نشد میرم سراغ روش های شیمیایی.همه رو قبلا امتحان کزدم البته به جز فینستراید.

2805

دوستان حقیقتا من عمه ام موهاشون رو از دست دادن و بعد از ازدواج با پسرعمه شون دخترشون هم شبیه  به خودشون شدن. حالا من خیلی نگرانم که ایا ریزش موی من ارثی هست و یا ریزش مو دختر عمووم به این علته که ایشون حاصل ازدواج فامیلی هستن؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی بفرمایین

ممنون عزیزم شما از روغن ترکیبی شیدی جون استفاده میکنین؟ روغن اسانسی ک استفاده کردید چه مارکیه؟

ببین من چند تا روغن دلرم ترکیبی میزنم مقدارش رو اهمیت ندادم.خوبم بود.کرچک سیاهدونه بادوم تلخ نارگیل زیتون رو قاطی میکنم یکم گرم میکنم میزارم رو موهام یا شب تا صح میمونه.یا اگه تو روز باشه یکی دو ساعت .

سلام بچه ها میشه لطفا اگه‌گروهی هست منم اد کنید. خواااهش میکنم لطفا بگید که شمارمو بفرستم ممنونم

سلام عزیزم

خبری از این گروه تلگرامی شد؟

کسی میدونه چطور میشه عضو شد؟

تو رو خداااا

خانوما واقعا قهوه مفیده برای مو؟آخه شنیدم سودا رو تو بدن زیاد میکنه و باعث ریزش میشع

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
2810