2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان .من امروز رفتم داروخونه تا قرص آهن بخرم ، یه خانمی بهم گفت عزیزم چرا ول وومن نمیخری؟خیلی خوبه و هی تعریفشو کرد.ولی چون من بدون نسخه پزشک قرص آهن میخورم ترسیدم برام کارساز نباشه.البته شنیدم دخترا و زنها باید همیشه قرص آهن بخورن بخاطر پریودشون. این مطالب رو از اینترنت سرچ کردم.ممنون میشم بخونین و نظرتونو بگین تا اگه ببینم برام مفیده برم بخرم(آخه یخورده گرونه ترسیدم بخرم بمونه رو دستم خخخخ) ************************************************************* قرص مولتی ویتامین ول ومن مولتی ویتامین ولومن wellwoman برای زنان،سرشار از انرژی و مواد گیاهی تقویت کننده – Wellwoman حاوی انواع ویتامینها ومواد معدنی ضروری برای تامین نیاز روزانه خانمها به همراه ۱۰۰ روغن گل مغربی و ۱۰۰ میلی گرم روغن گل ستاره ای ، کارتونئیدهای طبیعی و۱۲ میلی گرم آهن موارد مصرف: جهت کمک به دوران قاعدگی زنان ، حفظ زیبائی و شادابی پوست ،مو و ناخنها ، بهبود متابولیسم و آزادسازی انرژی در بدن ،تامین آهن تکمیلی در خانمهای مبتلا به کم خونی آیا می دانید چه مولتی ویتامین هایی مخصوص خانم ها می باشد و تاثیر بسزایی دارند؟ با ماشینی شدن زندگی، استفاده از غذاهای حاضری و به قول معروف Fast Food ها رواج پیدا کرده و از طرف دیگر به دلیل شیوه های نادرست تغذیه، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن به اندازه کافی تامین نمی شوند. بنابراین استفاده از این مولتی ویتامین ها می تواند راهکار مناسبی برای رفع کمبودهای تغذیه ای به شمار آیند. به نقل از مرکز اطلاعات دارویی ایران، با توجه به تنوع زیاد مولتی ویتامین ها در بازار، این امر انتخاب نمونه مناسب را مشکل می کند. این مطلب به شما کمک می کند که با توجه به نیازها و وضعیت خود بهترین انتخاب را انجام دهید. حفظ زیبایی و سلامت پوست: با توجه به اینکه حفظ سلامت و شادابی پوست همواره مورد توجه خانم هاست. در این رابطه مولتی ویتامین مورد استفاده برای آنها باید دارای مواد آنتی اکسیدان از جمله زینک، ویتامین C و سلنیوم بوده تا از پوست در مقابل آسیب های ناشی از اشعه خورشید محافظت کرده و به جوان نگه داشتن آن کمک نماید. اخیرا در برخی از مولتی ویتامین ها از عصاره بیوفلوونوئیدهای مرکبات به همراه سایر آنتی اکسیدان ها استفاده می شود که در محافظت از بافت پوست موثرند. رفع مشکلات و ناراحتی های پیش از قاعدگی: این مسائل گریبانگیر جمع کثیری از بانوان بوده و فعالیت های روزمره آنها را مختل می سازد. این مشکلات معمولا قبل از شروع عادت ماهیانه بروز کرده و عوارضی از جمله دل درد، کمر درد، بی حوصلگی، پرخاشگری و … دارد. برخی از مکمل های مورد استفاده برای بانوان به تقلیل این مشکلات کمک کرده و با داشتن ترکیبات گیاهی از جمله عصاره روغن گل پامچال (Evening primrose oil) ، عصاره روغن گل گاوزبان (Star Flower Oil) و برخی دیگر از ترکیبات گیاهی متداول در پیشگیری از مشکلات پیش از قاعدگی به بانوان کمک نماید. تقویت سیستم ایمنی: برای تقویت سیستم ایمنی بانوان حضور ترکیباتی نظیر زینک، سلنیوم و ویتامین C که دارای نقش ثابت شده ای برای افزایش قوای سیستم ایمنی هستند در درون مولتی ویتامین توصیه می شود. تولید انرژی: برخی از بانوان در انجام فعالیت های روزمره خود مدام احساس کسالت و خستگی نموده و بدین جهت مولتی ویتامین مخصوص بانوان باید با داشتن ترکیباتی از جمله ویتامین های گروه B و عنصر منیزیوم به تولید انرژی جهت انجام فعالیت های روزمره و همچنین به هنگام ورزش کمک نماید. پیشگیری از کم خونی: کم خونی در میان بانوان در سنین بلوغ تا یائسگی بسیار متداول بوده و مصرف مولتی ویتامین های غنی از اسید فولیک، آهن و ویتامین B12 در این مورد موثر است.
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
نکته جالبش این قسمتشه : جهت کمک به دوران قاعدگی زنان ، حفظ زیبائی و شادابی پوست ،مو و ناخنها ، بهبود متابولیسم و آزادسازی انرژی در بدن ،تامین آهن تکمیلی در خانمهای مبتلا به کم خونی
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم دارم با شما متخصصین مو مشورت می کنم کمرون جونن، ساحل جووون و سایر خانوم دکترا بدوئین بیاین...... یاسی جان شما چی استفاده می کنی؟
اینو از این سایت: http://porsyar.com/m-113516-1-3.html الان خوندم ********************************************** با سلام جوانی هستم 22 ساله مشکلات ریزش مو و ضعیف بودن حافظه کوتاه مدت دارم ایا قرص well man و برای این مشکلات موثر هست و می توان با امگا 3 همزمان مصرف کرده / به چه صورت؟ ممنون پاسخ: بله این مکمل ، یک مولتی ویتامین کامل است که می تواند در افزایش حافظه شما موثر باشد. مکمل امگا 3 را هم می توانید همراه این مکمل استفاده کنید. روزی یک عدد از هر دو مکمل
katayoOn جون کاربری بنام رستگار prp تازگیا انجام داده میتونی ازش بپرسی بهتر از اینکه محلول ماینوکسیدیل استفاده کنی البته علی رغم میل باتنیم از هرچی دارو و محلوله بدم میاد از محلول ایوروشه هم استفاده نکردم ولی شیدی جون سالیانه یک بسته استفاده کرده
ساحل جان من دوسال اسپرونولاکتون رو بصورت مداوم استفاده کرده بودم ، شما چند وقت استفاده کردی ؟ منم تا چند ماه دوزش رو کم کرده بودم ولی بعد از چند وقت دیگه حوصله م نکشید و کامل قطعش کردم ...مشکل موهای من چون از ژنتیک هست + مشکل هورمونی ، با قطع اسپیرونولاکتون برگشت به همون حالت اولش ...از این لحاظ درمانش برای من کاملا موقتی بود ... حالا شما اگه مطمئنی مشکل از قطع اسپرونولاکتون نیست ، بررسی کن ببین شاید مشکل از چیز دیگه ای باشه ... مثلا شاید برنامه ت چند وقته بصورت یکنواخت شده وسرت داره به اون مواد عادت میکنه ...میتونی یه هفته یه برنامه رو امتحان کنی وهفته ی بعد یه برنامه ی دیگه بزاری که برای موهات تنوع داشته باشه ... اما شاید یه سری عوامل دیگه رو موهات تاثیر گذاشته مثل همون نزدیک شدن دوران پریود... مثلا چند وقت پیش من هفت روز پشت هم برای شنا استخر رفته بودم ریزش موهام داشت دوباره شدید میشد توبه کردم ...یه سری عوامل هست که روی موها تاثیر میزاره که اول از همه باید خودمون پیداش کنیم ... شما اگه بعد از قطع اسپیرونولاکتون این روشهای گیاهی رو امتحان کردی نباید زیاد ریزش داشته باشی ...من چون نمیدونستم بعد از قطعش قراره چه بلایی سرم بیاد تا چند ماه موهام رو ول کرده بودم ...بعدش که دیدم موهام به چه وضعی دچار شد شروع کردم به تحقیق در مورد درمان گیاهی و امتحان کردنش ...بعد از درمان گیاهی خدا رو شکر اون ریزش قبل رو دیگه نداشتم ...فقط گاهی اوقات با روغنها ریزش خیلی میشد اونم چون سرم چربه و طبعم گرم ...
در مورذ مکملها من یه دوره ای مولتی ویتامین خوردم ، یه دوره ای هم دکتر بهم کپسول فولایرون + زینک داده بود که برای من خیلی خوب بود ... بدنم رو هم قوی میکرد ، حتی باعث میشد در طول سال یه سرماخوردگی ساده هم نداشته باشم . باز یه دوره ای هم خودم به دکتر پیشنهاد داده بودم که زینک پلاس استفاده کنم چون دخترخاله م میگفت خوبه و راضی بود ازش ولی رو موهای من اصلا خوب نبود ...فکر کنم زینکم بالا رفته بود ...ولی خب اینا همشون اون دوره ای بود که اسپیرونولاکتون استفاده میکردم ، اثر اون قرص هم بود ... جدیدا همراه درمان گیاهی فقط قرص مخمر آبجو رو به عنوان مکمل استفاده کردم که ازش راضی بودم ... هر مکملی هم باید تا سه ماه استفاده بشه وبعدش استراحت .
sh جان مرسی از راهنماییت شما یدفه قطع کردی؟ یا تدریجی؟ من خیلی آروم و در کنارش مکمل. اما خدا رو شکر کنارش گزاشتی. چند وقت ریزش داشتی و دوباره بدنت بحال طبیعی برگشت؟ امروز با دکترم صحبت میکردم میگفت ممکنه بخاطر قطع باشه یا تغییر فصل اما گذراست . چون اصلا موافق درمان هورمونی نیست.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
کامرون جون دو نفر که جواب نگرفتن ماینو زده بودن و کاشت مو فکر کنم. آره؟ چون دوستان اینجا همه تقریبا قرص هورمونی رو تجربه کردن اما جوابم گرفتن
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810