2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679907 بازدید | 28507 پست
به نظر منم اول باید درمان گیاهی رو امتحان کرد ، اگه درمان گیاهی خوب جواب بده چه لزومی داره درمان شیمیایی؟! من چهار سال پیش این طرز فکرو نداشتم ... یعنی این وقتی که الان دارم واسه موهام با درمان گیاهی میزارم رو اون موقع نمیزاشتم ...فکر میکردم اگه دکتر برم ودرمان با قرص ومحلول تجاری انجام بدم مشکلم حل میشه ولی بعد از دو سالی که قرص اسپیرونولاکتون خوردم فقط یه نتیجه جزئی همون موقع گرفتم و بعد از اینکه قرص رو قطع کردم دوباره شد همون وضعیت ... محلول ماینوکسیدیل رو هم شانس آوردم همون موقع به موهام نساخت وبعد از یکی دوماه استفاده قطعش کردم وگرنه اونم اثرش موقتیه ... من چون ریزش موهام ژنتیتیکیه هم هورمونی ، مدام باید بهش رسیدگی کنم وازش غافل نشم اما درمانهای گیاهی رو حتی اگه آدم تا آخر عمرش مجبور بشه انجام بده ، حداقل مطمئنه عوارضی مثل اون قرصها نداره واسه بدن ... در مورد این قرصهای شیمیایی وقتی از دکترها میپرسی که واقعیت رو نمیگن ...دکتر من اصلا در مورد عوارض قرص بهم نگفت ، همش سوالاتمو میپیچوند و میخواست سریع نفر بعدی رو ویزیت کنه ...متاسفانه الان بیشتر دکترها به فکر مناقع خودشون هستن تا سلامت مریضشون ...من که پشیمونم از وقت وهزینه ای که اون سالها گذاشتم ...بعد از قطع اسپیرونولاکتون حتی خودم هم نمیتونستم به عکسهایی که از کف سرم میگرفتم نگاه کنم ولی خدا رو شکر ناامید نشدم وبا تحقیقهام در مورد درمانهای گیاهی واستفاده ازشون وضعم خیلی بهتر شده ...خدا رو هزار مرتبه شکر ... مطمئن باشید با طرز تفکر مثبت موهاتون در میاد وبا این طرز فکر که حتما موهاتون در میاد شروع کنید واسترس نداشته باشین ... تا سعی دارین هم اول درمان گیاهی رو امتحان کنید واگه واقعا نتیجه ای نگرفتین برین سراغ روشهای دیگه ...ریزش مو که کنترل بشه بعد از چند ماه خود به خود موها پرتر میشه وجوندارتر ...من حتی دنبال موریزه تو سرم نبودم ، خود به خود حجم موها نشون میده که داره پرتر میشه یا نه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاسی جون سلام. عکسش روی کاربریمه. من الان دو سه روز ریزش موهان زیاد شده نمیدونم چرا. من در طی 6 ماه آ/هسته اسپیرونولاکتون رو قطع کردم و الان تقریبا یماهه نمیخورم هیچگونه مشکل یا ریزشی نداشتم چون دوزشو آروم آروم کم کردم. فقط الان چند وقته شامپو ایوروشه پیدا نکذدم از شامپو فیروز بچه میزنم. و حدود 1 روزه ریجن رو شروع کردم منکه ریزشم بعد حموم 30 یا 40 بود شده 70 تا کسی میتونه بگه داستان چیه ریجن رو بزارم کنار یه چند وقت؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
یکی منو راهنمایی کنه. نکنه زینکم رفته بالا. سر ماه میرمتهران آزمایش. من همیشه میرم آزمایشگاه برنارد میدون هفت تیر . کسی ازمایشگاه خوب تهران سراغ داره؟
من ایوروشه رو یکروز درمیون اسپری میکنم رو سرم. چای سبز و چلتوک رو اسپری میکنم. ماسک حنا رو هفته ی کبار و سیر و پیاز هم هفتهی یکبار و ترکیبی هفته ی یکبار
سلام به همگی من از اعضای قدیمی این تاپیکم یک سالی هست نیومده بودم و برنامه مو رو تعطیل کرده بودم میخوام به امید خدا دوباره شروع کنم یادم رفته چی به چی بود. از قدیمیا کیا هستن ؟؟؟ کیا نتیجه گرفتن ؟؟؟ شیدا جون هنوز میاد تاپیک ؟؟؟
سلام فرناز جون خوش اومدی البته شما خودت میزبانی. چ خبرا؟ چیکارا کرده بودی/ چقدر جواب گرفته بودی؟ الان در چه حالی. بچه های قدیمی هم اینجا هستن تعدادیشون. اما شیدا نه نیشت
الی مامی سینا عزیزم یه سرچ بزنی تو گوگل میاره مثلا بزن طبیعت رزماری بعدشم کلا باید معتدل بزنیم میتونی قاطی کنی با هم
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
گندوم گرفتممم گذاشتم جووونه زده الان گذاشتم خشک بشه اسیاب کنممم ماسک مو بزنم چون مملو از ویتامیناس مخصوصا ای
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
یاسی نسبت بمن بی تفاوت شدی!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا/ دیگه دوسم نداری؟ یگم چرا ریزش گرفتم درد و دلمو بخون. اگه از قطع اسپسرونولاکتونه راه حل بدین بهم خب. من دوستتتونمو
من دوزشو آروم کم کردم الانم یکماهه گذشته هیچ مشکلی نداشتم یهو در این دو روز اخیر ریزش گرفتم. زنگ زدم دکتر زنان گفت شاید داری به پریودی نزدیک میشی هورمونات رفته بالا. چیکار کنم؟ اما گفت درست کمش کردی و قطع کردی
2810