2777
2789

سلام دوستان 

تو تاپیک های قبلیم هست دخترم مشکوک به بیش فعالی هستش معلمش گفته ببرش پیش روانپزشک کودکان ، هرروز بهم زنگ میزنه روم نمیشه بهش بگم بابا لامصب شوهرم این ماه بخاطر سنگ کلیه خونه نشین شد نتونست بره حالا بهمون حقوق کم ریختن و همشو دادیم بابت قرض و بدهی ، ظهر به روانپزشکه پیام دادم تو تلگرام گفتم شرایطم اینجوریه معلم دخترم میگه ببرش پیش روانپزشک برام نامه بیار وگرنه نیاد سر کلاس من ، گفتم شما درمانو شروع کن من چند روز دیگه پولش هر چقد شد تقدیم میکنم فقط میخوام از درساش عقب نیفته 

طرف همون دقیقه سین زد جواب نداد ، یعنی حتی نکرد بگه نه نمیتونم این کارو بکنم ، تا الان منتظر بودم که بگه آره یا نه 

الان پول نداشته باشی نگاتم نمیکنن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقر فخر نیست منتها پولدار که از همه چیز سیر میشن تازه دنبال ارامش تو زندگی داغون بی پولا میگردن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
خب ببرش مرکز دولتی بیمه ندارید؟

دولتی تو منطقه ما نیست جای دیگه نمیشناسم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

اسی جان ، تقصیر اون شخص نیست..تقصیر شما هم نیست.بعضیا از این طور وضعیت ها سوء استفاده می کنن.خدمات رو دریافت می کنن ولی پول رو واریز نمی کنن.متأسّفانه سخته اعتماد کردن.

راجع به بیش فعّالی هم من خودم ADHD دارم.دخترهای بیش فعّال شلوغ کاری و شیطنت نمی کنن.بیشتر تو خودشون فرو میرن.انگار که توی دنیای دیگه ای غرق میشن و تمرکزشون رو از دست میدن.مخصوصاً زنگ های ریاضی خیلی اذیت میشن و حوصلشون سر میره.واسه همین درس رو یاد نمی گیرن.من همه ی درسام 20 بود به غیر از ریاضی 😅😬 

کسانی که بیش فعّالی دارن حتماً باید به صورت مستمر ورزش کنن.بهترین کاریه که میشه واسه کنترل ADHD انجام داد.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.