بچه ها دستتون به مستور رسید دست ِ منم بگیرید
من امشب ماسک خردل زدم ... دوسش نداشتم
... موهام تو حمام ریخت البته خیلی کمتر از اون روزی که حنا زدم ولی بازم ریخت ! مگه ماسک خردل برای قطع ریزش نیست؟ پس چرا نمیفهمه که نباید مو رو بریزونه؟؟
البته طبق گفته ی "اوا رها" اول پودر خردل رو با آب جوش قاطی کردم و گذاشتم 9 ساعتی موند و بعد عصاره ش رو با پارچه گرفتم و با دم کرده چایی سبز زدم به کله ! نه سوزش داشتم نه خارش ! عجیب نیست؟ دستم یکم سوخت ولی کله م نه !
میگم "اوا رهـــــــــــــــا " جون این روش عصاره گرفتن خاصیت پودرها رو کم نمیکنه ؟ 9ساعت تو آب بمونن خاصیتشون کم نمیشه؟ من از وقتی گفتی هرچی پودر دارم عصاره شو میگیرم تا موقع شستن لای موهام گیر نکنه خیلی هم خوب بوده ولی احساس میکنم اینجوری خاصیت نداره ! داره؟
ولی خودمونیم نمیدونم تاثیر این ماسک خردله یا تاثیر همه ی این ماسک هایی که چند روز بکووب پشت هم زدم ...
موهام یه حال خوبی دارن ... همیشه بعد حمام وزوزی بودن و باید حتما سشووار میکشیدم ولی الان خوش حالت شدن طفلی ها بمیرم چه گشنه بودن ...ولی ریزشش قطع نشده
راستی برای نرم کردن مو بعد از حمام چی پیشنهاد میدید؟ بعد از بعضی ماسکا وقتی موهام خشک میشه بدجوری تو هم میگوره و موقع شونه کردن باعث میشه بیشتر بریزه ... تو حمام چی بزنم موهام نرم بشه؟