2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680129 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم قطعی که نیست یعنی هیچی قطعی نیست :( بستگی داره به بعضیا میافته به بعضیا نه باید خودت امتحان کنی بفهمی من خودم الان حدود 3 ماهه دارم استفاده میکنم حدود 20 درصد ریزشم کم شده یه 10 درصد هم رویش داشتم ولی چیزی که هست اینه که گیاهی دیگه حداقل عوارض داروهای شیمیایی رو نداره ولی اینجور که بچه ها میگن همیشه باید بزنی
حمیده جان تا جایی که من فهمیدم ریزش موی مردانه یا همون آندروژنتیک یعنی باید هورمون دی اچ دی DHT (دی هیدرو تستوسترونت) بالا باشه
دکترای پوست هر وقت ب بن بست میرسن چرت میگن که آره ریزش موت مردانه است یا ارثی
درحالیکه ژنتیک اصلا همچین چیزی رو اثبات نکرده
حرف مفت میزنن
بگذار مهربانی ات دریا شود
جفت بلوط رو دکتر ب من داد ولی رفتم نت نوشته بود روزنه مو رو تنگ میکنه مانع ریزش مو میشه
خب وقتی روزنه تنگ شه که دیگه مویی نمیشه در بیاد
ترسیدم نزدم
بگذار مهربانی ات دریا شود
سلام به همه دوستان خوشگل با موهایی سالم و زیبا و جنگلللللللللللللل

دوستی که گقته بودی میخوای ماینوکسیدیل و بعد از 5 سال قطع کنی به نظرم با شیدی جان مشورت کن چون من قبلا تو پستای ایشون خونده بودم که
کسایی که از ماینوکسیدیل استفاده نکردن اصلا استفاده نکنن چون سر بهش عادت میکنه و یه جورایی اعتیاد آوره
ولی کسایی که استفاده کردن قطع نکنن که بدتر ریزش میاره اینا باید در کنار زدن ماینوکسیدبل این درمان گیاهی شیدی رو انجام بدن و همون ماینوکسیدیل به جذب بهترش کمک میکنه
من مطمئنم همچین پستی از ایشون خوندم پپپپسسسسسسسسسسسس

یهو قطع نکن از خود استاد شیدی هم بپرس
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
و اما دوستای گلی که جدیدا به جمع ما پیوستین خیلی خیلی خوش اومدین
الهی همگی به همه اون چیزایی که میخواییم برسیم انشالله

چه قدر دلم برا همتون تنگیده بود
لیاااا
آرینننن
آناهیددد
کامروننن
فاطیییی
بهارررر
فریییی
دلاراممم
و
.
.
.
همه دوستای گلی که اگه اسمشونو یادم رفت منو ببخشن

راستی آوا رها جان خوشحالم دوباره به جمعمون پیوستی من تمام پستای شمارو تو تاپیک 1 دنبال کردم و خیلی از مطالبت بهره بردم
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
2810