2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680201 بازدید | 28507 پست
سلام دوست جووونا،خوبید؟ایشالله حال همتون خوب باشه
من سوالامو میپرسم ،ممنون میشم هر کس می دونست بهم کمک کنه

1) بچه ها ایراد نداره هفته ای 2 باز حنا بزاریم؟من تصمیم گرفتم تا عید 93 ، هفته ای یبار رو بکنم هفته ای دوبار و هر سری 2 ساعت بمونه رو سرم بعد برم بشورم(سوال کلیم اینه که زیاد استفاده کردن از حنا ضرر نداره؟مو بد عادت نمیشه؟)

2) یکی میتونه طریقه درست شستن مو رو دقیق دقیق دقیق بگه؟؟؟؟من حس می کنم یه ایرادی تو شستن مو دارم که سرم بعد از حموم میخاره (توروخدا کلی نگید ،کامل بگید چجوری و چند بار و آیا با دست چنگ میزنید؟یا سرتون رو می کنید تو تشت پر آب )

3) اینکه گفتید بهتره حنا رو با دمکرده بابونه و گل ریواس بزارید، گل ریواس هم مث بابونه پودره؟ من تا حالا استفاده نکردم

پیشاپیش یه دنیا سپاسگزارم از دوستانی که میدونن و کمک می کنن ،ایشالله تا عید همگی موهای پر و نازی رو به رخ فامیل بکشیم
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فری جان
اتفاقن منم همین تصمیمو دارم
ولی هفته ای یکبار تا عید با ماسکهای الوئه ورا و سیر و پیاز و خردل و شنبلیله تا ریشه موهام خوب سفت شه
حنا رو پشت سر هم نذار موهات عادت میکنه
بینشون ماسکای دیگه هم بذار
من مشینم و سرمو میگیرم زیر اب و کم کم میشورم و از اخر هم ی صابون میزن
گل ریواس پودره ولی بچه ها میگفتن سمی هسته
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
من میخوام تا عید این باشه برنامم
شنبه: استراحت
یکشنبه:آب شنبلیله
دوشنبه:استراحت
سه شنبه:حنا + مخلفات
چهارشنبه :استراحت
پنجشنبه:ماسک سیر و پیاز
جمعه:حنا + مخلفات

نظرت چیه؟به نظرت موهامو بدعادت نمی کنه؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
اره ی بار
من میخوام کلن شامپو رو حذف کنم
و بجاش گل سرشور و کتیرا با سفیده تخم مرغ و سدر و صابون بشورم
این میشه 3 تا ماسک
تنوعشو بیشتر کنی بهتره
موها هم عادت نمیکنن
من 5 تا ماسک انتخاب کردم ک بذارمشون
مثلن در طول دو هفته هر کدوم 1 بار تکرار میشه
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
خردل
حنا و مخلفات و هر بارم ی تغییزاتی تو ماسک حنام میدم
الوئه ورا +سیب زمینی + عسل
سیر و پیاز
اب شنبل
جوشونده تخم شنبلو با دم کرده چای سبز
من برگای شنبل رو میریزم تو ابمیوه گیر و ابشو میگیرم
تخم شنبل رو عطاریا دارن
هم واسه چربی سر خوبه و هم ریزش
تخمشو میکوبونم بعدش میجوشونم با دم کرده چای میزنم ب موهام تا 2-3 ساعت(وقتی مجوشونمش ی مایع لزج میشه)
واسه من اب تخم شنبل بهتر از خود شنبل بود
تخم شنبل رو کوبیدم بعدش جوشوندم
خوب ک ابش کم شد دم کرده چای سبز ک قبلش جدا درست کرده بودم و قاطیش کردم و زدم ب موهام
2810