2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680502 بازدید | 28507 پست
من پرورده شنبلیله رو استفاده کردم
کرچک ب موهام سازگار نیس
گاهی سیاه دونه میزنم
گاهی هم ترکیبی
واسه محکم کرده ریشه مو چ ماسکی خوبه؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
چون سرت چرب هست به ترکیب ماسک حنا تخم مرغ نزن ترکیب هم یک پیمانه از حنا مورد مریم گلی قهوه پودر نخود خام و نصف پیمانه سدر و دم کرده بابونه چای سبز با روغن انگور مخلوط کن تا خمیری بشه و دم کرده رو مخلوط کن تا شل بشه ولی انقدر نه که شره کنه
ماسک شنبلیله رو با دم کرده چای سبز استفاده کن
روغنهای گرم رو با سرد مخلوط کن واستفاده کن
من کرچک رو با (بابونه یا مورد و بنفشه) استفاده می کنم اذیت نمی کنه
نوشیدنی سرکه سکنجبین و خاکشیر و تخم شربتی خیلی خوبه
چربی سرتو کنترل کنی حتی با شستن با آب خیلی تاثیر داره
تبریک میگم که موهات خوب شدند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی کامرون جون
کرچک رو با جوشونده بابونه یا روغنش استفاده کنم؟
کامرون جون ریزش ابرو و مژه نمیدونی واسه چیه؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
من ریمل و خط چشم میکشیدم ریزش داشتم.الان از اردیبهشت دارم سرمه فندق میزنم.البته خودم درست میکنم.مژه هام خیلی خوب شده.
حتما کمبود ویتامین داری.که مژه و ابرو ت میریزن.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
اره هر دوتاشو
اوفن اصلن اثری نداری
ریجن هم همینطور
گاهی خوبه
گاهی هم میخاره و میریزه
من از خط چشم و مداد و ریمل استفاده نمیکنم
سرمه میزنم همیشه(سورمه هایی ک درست میکننو کلی اداب خاص خودشو داره)
سورمه بادوم و فندق خودم درس کردم و زدم خیلی بد بودن
ریزشم بیشتر شده
سال گذشته با تماس مستقیم نور خورشید تو صورتم ی کم سوزش داشت و سریع خوب شد
فک میکردم لوپوس باشه
ولی خوشبختانه نبود
ی مدت شربت کومبوچا استفاده کردم از همون موقع ریزش مژه و ابرو من شرو شد
میشه از اینا باشه؟
دکترم رفتم هیچی نداد
یعنی جوابمو درست نداد
سلام دوستا
کامرون جون یک عدد سوال دارم
میگم که من موهام چربه اما دیروز تو ماسک حنام یدونه زرده البته تخم اردک بود زدم بعدش احساس کردم موهام اوکی هستن بعد استفاده ترکیبم هم حنا بود که با آب نرمش کردم به اضافه روغن زیتون مورد بنفشه اسطوخودوس اما نمیدونم اینایی که قاطی کردم هیچ خاصیتی داشتن یا فقط تلقین بوده؟
یه مشکلم دارم اینکه موهامو وقتی شونه میکنم مثل جرقه هی صدا میده علتش چی میتونه باشه؟
آهان یکی دیگه هم هست
این موهای ریزی که کف سر هستن کاملا طبیعی هستن از نظر ضخامت یعنی اصلا کرک نیستن اما چرا مقاومت ندارن و میریزن ایراد کار کجاست؟

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
بهترین زمان مصرف مکملها 30 دقیقه قبل از هر وعده غذایی هست اگه یک عدد در روز قبل از صبحانه مصرف شود
بسته های داخل قوطی که تمام شد یک ما استراحت البته برخی تا دو ماه هم هست که روی جعبه ذکر شده

ال 63 هام جون چون موهات چرب هست تخم مرغ رو حذف کن البته میشه روغن تخم مرغ رو هم زد ولی گرم هست با روغنای سرد مخلوط کنید
خاصیت دارند
بخاطر نوع شامپو یا صابونت هست از این تایدهای ضد جرقه استفاده کن که تبلیغ می کنند (شوخی)
موهای ریز روی سر ریشه های سستی دارند و چربی سر و خارش هم باعث ریزش میشه

دلآرام کاش موژه های من هم میریخت توی چشم می ریند اذیت می کنند اگه فهمیدی بگو تا من از این موژه هام خلاص بشم واقعا اذیتم می کنند
آزمایش و نمونه بداری رفتی ؟
روغنای گرم رو با روغنهای سرد استفاده کن عزیزم

اگه بخاطر خوراکی باشه تمام موهات می ریزند