2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680502 بازدید | 28507 پست
کامرون جون
من تو یه شهر زندگی میکنم که میشه گفت باستانیه
و پره از عطار و عطاری تو شهر ما مردم از قدیم الایام برای خنک کردن بدن از سدر و حنا استفاده میکردن اونم حناهای اصل که بسته بندی نیستن و خیلی سریع هم رنگ میدن تا حالا نشنیدم که بگن هم گرمه هم خنک ولی خوب بازم میپرسم
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب خوش

کامرون عزیز من بازم سوال دارم

گلم منظورت از ترکیب روغنای گرم باسرد یعنی اینکه علاوه براینکه یه رو غن پایه رو سرد انتخاب میکنم بقیه روغنا رو هم با روغنای سرد دیگه قاطی کنم؟

سوال بعدی اینکه میشه شبی که میخوام بخوابم با کرچک و نارگیل کناش یه روغن سرد مثل بابونه بزنم؟

خدایا دستامو بگیر
صبا جون گفتم اگه با حنا دچار مشکل شدید یعنی خارش و یا ریزش بیشتر پس بهتر با گیاهان سرد استفاده بشه البته بیشتر کسانی که پوست حساس دارند مخصوصا کله چربها این طوری هستن
حنا در کل باعث استحکام سلولها میشه جلوگیری از ترک و ریش شدن انگشتان ....

یاسمن جون هر موقع که خواستی مصرف کنی با هم قاطی کن در مورد سوال بعدی اگه سرت چرب هست بله بهتره با یک روغن سرد مصرف بشه
تنوع بده تا سرت عادت نکنه و هفته یک بار تا دوهفته یک و نهایت ماهی یک بار ادامه بده برای ماسکها و روغنها رو قبل از حمام استفاده کن

موفق باشید و کمند
عزیزم لزومی نداره وسمه رو با حنا استفاده کنی
چون سرت چرب هست تخم مرغ نزن ترکیب هم یک پیمانه از حنا مورد مریم گلی قهوه پودر نخود خام و نصف پیمانه سدر و دم کرده بابونه چای سبز با روغن انگور مخلوط کن تا خمیری بشه و دم کرده رو مخلوط کن تا شل بشه ولی انقدر نه که شره کنه

استعمال حنا و وسمه
�در کتاب قانون بوعلی سینا در مورد رنگ‏کردن مو با حنا و وسمه آمده است: باید حنا اول بر مو گذاشت و شست و آنگاه وسمه را به کار برد در میان حنامالی و وسمه‏گذاری باید فاصله لازم باشد و شستن هر یک از آنها وقت معینی می‏خواهد. و تا شستن به تأخیر افتد، تأثر آنها بیشتر و بهتر خودنمائی می‏کند و بعضی دیگر حنا و وسمه را با هم بر مو می‏گذارند اشخاصی هستند که تنها حنا را بر مو به کار می‏برن و به رنگ سرخ مایل به زرد (خرمایی) اکتفا می‏کنند.

�کسانی هستند که تنها مو را با وسمه رنگ می‏کنند و به رنگ نیلی آن اکتفا می‏کنند کسی که مو را با وسمه رنگ کرده است و می‏خواهد آن را به رنگ قبلی و طبیعی بازگرداند وخرمایی و نیلی‏اش را از بین ببرد، دفعه دوم حنا بگیرد. هرچند همراه وسمه، حنا استعمال کرده باشد، باز حنا بر آن گذاشتن برای بار دوم رنگ نیلی را به کلی می‏زداید، اما باید این حناگذاری دوم به قصد زدودن رنگ موی قبلی گذاشته است، زود بشوید و نگذارد زیاد بماند.
سلام کامرون جون
خیلی ممنون که سوالهای همه بچه ها رو با حوصله جواب میدی
دوست عزیز منم سالهاست که مشکل ریزش مو دارم دیگه خسته شدم بسکه غصه اش رو خوردم .کف سرم خیلی زود جرب میشه در حالیکه خود موهام خشک و وز کردست . گاهی با تاید میشورم بلکه چربیش کم بشه و2 روز چیش از عطاری عصاره گیاع خرگوشک +حنا+کتیراو سرکه سیب گرفتم نمیدونم اینها رو با چه نسبتی مخلوط کنم .
ضمنا من یک نوزاد 3-4 ماهه دارم که شیر میدم میشه راهنماییم کنی ؟
اول یک آزمایش بگیر صفحه اول هست و همینطور مقدار ویتامینهای سطح بدن
ماسک حنا رو ترکیباتی که گفتم استفاده کن بدون تخم مرغ
کتیرا رو با سرکه و سفیده تخم مرغ قبل از حمام به مدت یک ساعت استفاده کن مقدارش سفیده تخم مرغ یک عدد کتیرا یه ورق کوچک یا پودر نصف قاشق چای خوری و سرکه یک قاشق
بعد از حمام سرکه نصف لیوان و آب ۴ لیوان میتونی از آبلیمو طبیعی هم استفاده کنی به همین صورت
خرگوشک به صورت محلول و یا گیاهش هست البته گیاهش بهتره محلولش زیاد کارایی نداره دم کرده گیاه خرگوشک رو بعد از حمام استفاده کن

madare arash عزیز در مورد مکملها و نوشیدنیهای گیاهی باید زیر نظر دکتر باشی

دلآرام سرت چرب هست موهای ریزت ضعیف هستند اگه خارش داشته باشند یا زیاد ماساژ بدی خیلی می ریزند
روغنهای گیاهی رو استفاده کردی به چه صورت و ماسک چه ترکیبی؟
قبلنا همه موهام میریخت
ولی الان مو درشتا کمتر میریزن
خارش زیاد دارم
روغنا رو خیلی کم
زیاد سرم پرب میشه و ریزش دارم
بیشتر حنا و مخلفاتش با تخم شنبلیله رو استفاده میکنم ولی بدون ماساژ
چی واهی محکمی ریشه مو خوبه ؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.