2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680238 بازدید | 28507 پست
سلام سما جون خوبی

سما به نظرت اشکال نداره من تو هفته یه بار سیر و پیاز بزنم یه بار خردل آخه جفتش سرم میسوزونه ؟؟؟

سما تو برنامت منظمه یا هر چی که دستت باشه میزنی؟؟؟
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه من منظمه...مثلا تو هفته 2 بار رو حتما ترکیبی میزنم...حالا اگه بتونم 3 بار هم میزنم....

حنا رو حتما دو هفته یه بار میزنم

سیر و پیاز رو حتما دو هفته یه بار میزنم
خردل رو حتما یه هفته یه بار میزنم

آلورا رو حتما هفته ایی یه بار میزنم و...............

فقط روزهاش با هم فرق میکنه...به نسبت حوصله و وقتم روزهاش رو تعیین میکنم....مثلا امروز قرار بیرون داشتم...میدونستم صبح که میخوام برم بیرون باید اول یه دوش بگیرم..پس وقت واسه گذاشتن روغن نداشتم...دیشب آلورا زدم....تا صبح اول دوش بگیرم بعد به کارهام برسم...
مثلا فردا جمعست و شوشو خونست...من نزدیکای ظهر یا عصر آملا میزنم یه ساعتی بمونه و بعد میشورم...

آره منم امروز میخواستم برم بخرم بیام بزارم دیدم هی یکی انگاری میگفت این کار و نکن جیزه ه ه

سما برنانت چی اونم بگو منظمه یا نه؟؟؟
آهاااا ......خردل بهت بیشتر ساخته که نسبت به سیر و پیاز بیشتر میزنی نه؟؟

سما من موهام داره هی کم میشه یعنی دارم موی جدید در میارم؟؟؟
پروانه جون منکه هر سری سیرو پیاز میذاشتم 10 تایی بیشتر از بقیه ماسکها موهام میریخت...اما دیروز که گذاشتم در کمال حیرت 2 تا ریخت...

میخوام یه هفته سیروپیاز بزنم یه هفته خردل

واسه موی جدید هم یا توی آینه زوم کن...یا دستتو بذار روی پوست سرت و جلو عقب کن ببین چیزای ریز خار خاری حس میکنی...اگه باشه اونا موهای جدیده

سلام سما جون

میشه ماسک آلوورا عسل و جو رو بیشتر توضیح بدی؟

مقدار و دستورش ، ممنون

در ضمن اسم فارسی سریالت هم بگو

ما که فعلا گرفتار کوزی و گونی هستیم

البته بچه ها خیلی جلو ترن ف بهشون میگم موقع دیدن صداشو کم کنن که داستانش لو نره واسه من

سلام بچه ها میشه جای اینکه حنا و بابونه سدر و......راقاطی کنم بذارم حنا و سدر خیس بخوره آبشو با آب بابونه و......قاطی کنم بصورت قطره بزنم به موهام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام موهام رنگ حنا نگیره که اگه خواستم رنگ آرایشی بزنم بتونم
Lilypie Maternity tickers
2810