2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680079 بازدید | 28507 پست
سلام بچه ها
ی تجربه ی جدید
تو رو قرآن ب حق این عاشورای حسینی دعام کنید ک همینطور خوب پیش برم با این روش جدید.هر وقت از خودم میگم چشم میکنم خودمو.شما با دل پاکتون دعا کنید
من دو هفته پیش هرشب روغن سیاهدونه میزدم بعد حجامت کردم هفته پیش.و هرشب ترکیب روغن زیتون خوراکی و روغن بادوم تلخ میزنم جلوی سرم ب وضوح داره پر میشه.روغنا رو قبل مصرف گرم میکنم.
بخدا پنج ماهه 99%روزا ی چیزی تو سرم بوده.الان سرمو بشورم فرداش موهام چربن.یعنی هر روززززز.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیا جون اگه روغن بزنم فقط این دوتان ولی حس میکنم تاثیر ترکیب زیتون بادوم خیلی زیاده.البته من دکتر بهم گفته تا چهل روز دوسین و بعد شام رازیانه بخورم شاید همه اینا باعث شده رویش داشته باشم.تخم کدو خامم میخورم البته بجز این روزا.
لیا جون اگه روغن بزنم فقط این دوتان ولی حس میکنم تاثیر ترکیب زیتون بادوم خیلی زیاده.البته من دکتر بهم گفته تا چهل روز دوسین و بعد شام رازیانه بخورم شاید همه اینا باعث شده رویش داشته باشم.تخم کدو خامم میخورم البته بجز این روزا.
اره عزیزم من بجز این ترکیب چیز دیگه ایی به سرم نمیزنم......تخم سیاهدونه رو خودم پودر کردم ریختم تو روغن زیتون و بادوم تلخ....اخه دوستم از ترکیب این دو تا روغن جواب گرفته بود.
خود خیراندیش هم رو این سه تا روغن تاکید داره.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
لیا جون من با کوشی وصل شدم پیغاما رو با مشقتتتتتت میبینم ببخشید دیر ج میدم نمیدونم چرا انقد سرعت اومده پایین
لیا‏ ‏من‏ ‏خونواده‏ ‏پدریم‏ ‏پرمو‏ ‏یا‏ ‏موهاشون‏ ‏معمولیه.اما‏ ‏مادریم‏ ‏زنها‏ ‏کم‏ ‏مو‏ ‏و‏ ‏مردها‏ ‏طاسن.اما‏ ‏کم‏ ‏مویی‏ ‏زنها‏ ‏از‏ ‏بچگی‏ ‏و‏ ‏ریزش‏ ‏ندارن‏ ‏نمونش‏ ‏من‏ ‏ن‏ ‏ن.مامانم‏ ‏موهاش‏ ‏معمولیه‏ ‏ولی‏ ‏سه‏ ‏تا‏ ‏از‏ ‏خاله‏ ‏هام‏ ‏کمه.عمه‏ ‏هامم‏ ‏پر‏ ‏مون‏ ‏ولی‏ ‏بخاطر‏ ‏مشکلات‏ ‏و‏ ‏مریضی‏ ‏دوتاشون‏ ‏جلوی‏ ‏سرشون‏ ‏کم‏ ‏شده.علت‏ ‏اینکه‏ ‏ما‏ ‏کم‏ ‏مو‏ ‏ب‏ ‏دنیا‏ ‏میاییم‏ ‏چیه؟؟؟؟
تخم‏ ‏سیاهدونه‏ ‏رو‏ ‏نسبت‏ ‏پنج‏ ‏ب‏ ‏یک.عسل‏ ‏پنج‏ ‏و‏ ‏سیاهدونه‏ ‏یک‏ ‏صبحا‏ ‏باشیر‏ ‏میخورم.
تو‏ ‏ماسک‏ ‏حنام‏ ‏ی‏ ‏ق
تو‏ ‏روغن‏ ‏سیاهدونه‏ ‏هم‏ ‏ریختم
لیا‏ ‏جون‏ ‏تو‏ ‏این‏ ‏ترکیبو‏ ‏بهم‏ ‏گفتی‏ ‏خیلی‏ ‏دوستتتتتتت‏ ‏دارم‏ ‏ماهییییی‏ ‏ماه.
شیدا‏ ‏بهترینییییییی‏ ‏تو.اگه‏ ‏شیدا‏ ‏نبود‏ ‏من‏ ‏هنوز‏ ‏کچل‏ ‏بودم
عزیزم فکر میکنم از نظر ژنی با تعداد فولیکول های کمتری متولد میشین(.
اگه پدرتون پر مو باشه اما مادرتون طاس هم باشه شما قاعدتا نباید ژن طاسی رو داشته باشین.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
مامانم‏ ‏ک‏ ‏موهاش‏ ‏عادین‏ ‏بابام‏ ‏خوبن.ی‏ ‏داداشم‏ ‏موهاش‏ ‏ضخیمو‏ ‏مشکی‏ ‏یکی‏ ‏نازک‏ ‏خرمایی‏ ‏و‏ ‏هر‏ ‏دو‏ ‏پرمون.فقط‏ ‏منو‏ ‏خواهر‏ ‏کوچولوی‏ ‏نازم‏ ‏کم‏ ‏موییم‏ ‏ولی‏ ‏نمیذارم‏ ‏خواهر‏ ‏این‏ ‏سختیا‏ ‏رو‏ ‏بکشه‏ ‏ی‏ ‏روز‏ ‏در‏ ‏هفته‏ ‏همین‏ ‏ترکیبو‏ ‏میزنم‏ ‏سرش.
من‏ ‏حس‏ ‏میکردم‏ ‏فولیکول‏ ‏های‏ ‏غیرفعالمون‏ ‏زیادن‏ ‏کمیش‏ ‏فعاله‏ ‏چون‏ ‏با‏ ‏روغن‏ا‏ ‏بهتر‏ ‏میشه.
مرسی‏ ‏عزیزم‏ ‏ایشالا‏ ‏ب‏ ‏همین‏ ‏شبای‏ ‏مقدسات‏ ‏ب‏ ‏همه‏ ‏چیز‏ ‏برسی‏ ‏نفسم
2810