2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست
عزیزم‏ ‏من‏ ‏روغن‏ ‏زیتون‏ ‏و‏ ‏بادوم‏ ‏تلخ‏ ‏رو‏ ‏ب‏ ‏یک‏ ‏نسبت‏ ‏قاطی‏ ‏کردم‏ ‏و‏ ‏هرشب‏ ‏شیشه‏ ‏رو‏ ‏میذارم‏ ‏تو‏ ‏آب‏.تا‏ ‏آب‏ ‏جوش‏ ‏بیاد‏ ‏بعد‏ ‏میزنم‏ ‏هروقت‏ ‏عشقم‏ ‏کشید‏ ‏میشورمش‏ ‏ولی‏ ‏خیلی‏ ‏خیلی‏ ‏کم‏ ‏میزنم‏ ‏و‏ ‏زیاد‏ ‏ماساژش‏ ‏میدم‏ ‏سر‏ ‏انگشتمو‏ ‏یکم‏ ‏روغنی‏ ‏میکنم‏ ‏تو‏ ‏فرقم‏ ‏میزنم‏ ‏و‏ ‏خوب‏ ‏ماساژ‏ ‏میدم‏ ‏تا‏ ‏داغ‏ ‏بشه‏ ‏سرم
من‏ ‏با‏ ‏صابون‏ ‏مراغه‏ ‏سرمو‏ ‏میشورم‏ ‏و‏ ‏شونه‏ ‏مم‏ ‏چوبیه.از‏ ‏این‏ ‏دنده‏ ‏ایاس.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرم کننده اصلن نزن...من خودم تو شامپوم جوشونده مریم گلی و اویشن و بابونه رو میریزم و سرمو تو حمام با اینا میشورم....به ازای هر استکان روغن یک ق غ تخم سیاهدونه پودر شده....بعد از سه روز روغنتون اماده ست.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
بهتر هر شب موهاتو با این روغن سیاهدونه ماساژ بدی...من خودم یک شب درمیون میزنم و فردا صبحش میرم حمام....اما بچه ها هر شب میزنن.به مقدار کم پوست سر رو باهاش ماساژ میدن.
مرررررررررسی لیا جون دکتر بهم نم کننده کلوران داده بود به ساقه ی موهام میزنم . آخه کف سرم چربه پایین موهام خشکسالیه .
این 3 روز روغن رو باید بزارم جلو آفتاب یا جای تاریک ؟
9 اسفند دکتر سجادیان
خواهش میکنم عزیزم اینجا واسه همین سوال پرسیدناست دیگه

نرم کننده ک اکیداااااااااااااااااا

شامپو هم بزنم شامپو بچه بوژنه ک میگن تاثیرات شیمیایش کمه.ولی دوماه بیشتره ک صابون میزنم چون مث صابونای دیگه موهامو بد حالت نمیکنه.مقدارشم لیا گفت
من مجبورم هر روز برم حموم سودا و صفرا دارم.از وقتی گرمیجاتم زیاد شده ب دستور دکی جون سرم زود زود چرب میشه ولی بچه ها این حجامتم بی تاثیر نبوده.من واسه قدم رفتم مرحله اولش حجامت عام بود.
دکتر زرگر نگفته تاریک یا روشن...اما من خودم تو کابینت نگه میدارم....عزیزم اگه پایین موهات خشکه با روغن نارگیل یا زیتون قبل از حمام خوب چربشون کن...بعد برو حمام.
من روغن زیتون و روغن بادوم تلخ رو ریختم تو شیشه....بعد تخم سیاهدونه پودر شده رو ریختم توش.گذاشتم تو کابینت...هر روز همش میزدم و نگاش میکردم...الان یکهفته هست که درسات شده...من از صافی ردش نکردم.گذاشتم تو همون حالت بمونه.
بچه ها من همین ترکیبو ب مژه ابرو هم میزنم.
کسی رو دیدید ک ابرو بکاره؟؟؟؟من ابروم بخیه خورده درکودکی الان در بزرگسالی نمیتونم ابروهامو درست بگیرم همه میگن زشت میشی بکاری.اینجوری بهتره ولی نمیخوام دیگه.نمیدونم چی کنم هاشور بزنم یا بکارم؟؟؟
2810