2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
سلام به همه تازه واردین
دوستای گلم اینطور نیست که ما قدیمیا جواب جدیدا رو ندیم
سوالا یکم تخصصی باشه باید خود شیدا بیاد جواب بده که الان یکم درگیر جابه جاییه کم میاد تو تاپیک
مهسا جون یادمه یکی در جواب شما نوشته بود که شوک های روحی و استرس و افسردگی بعد یه مدت که ازشون بگذره ریزش مو خودشو نشون میده نه همون موقع
بعد یه مدتم اگه مشکل دیگه ای نباشه خوب میشه
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا تعطیلات بگذره یکم بچه ها بیشتر میان

صاف یا مجعد شدن مو میتونه به خاطر تغییر مزاج باشه
یادمه مارپل گفت تا سه سالگی موهاش مجعد بوده لی بعد صاف میشه
که الان یکی بهش گفته بود تغییر طبع دادی که اینطور شدین
پاییزه جون فکر میکنم تو فصل پاییز و زمستون طبعت سرد باشه سردترم میشه
باید غذاهامونو با دقت بخوریم
متاسفانه بیشتر غذاهامون سردیه
برنج سرده
مرغ اینا سرده
خبر نامه طبایع برام اومده

ببینید اینا رو
http://emag.tabaye.ir/emag/516b3dab-3afd-11e3-9577-14dae9b39752

فصل پاییز دارای مزاج سرد و خشک است که مطابق با طبع سوداوی است. برای همین افراد سودایی که مزاج سرد و خشک دارند در این فصل دچار مشکل می‌شوند.
http://emag.tabaye.ir/link/fecd7169-3ca1-11e3-9577-14dae9b39752?emag=3
سلام دوستان

من هر چی روغن نارگیل داشتم این دخملیم به باد هوا داده ، ریخته روی فرش . هر جا سرک میکشم ندارن .لطفن یه آدرس بدین سفارش بدممممممممممممم

الان از رمضون در به در روغنم اما جایی نمی یابم دیگه کف سرم زده بیرون

آی پارا LilySlim Weight loss tickers
واسه لاغری دکتر تغذیه میرم رژیمم اصن سفت و سخت نیس همه چی توش داره چیزایی میخورم که قبلا اصلا نمیخوردم مثلا هر روز سالاد کاهو و کلم و خیار و گوجه میخورم که توش روغن زیتون و جوانه گندم و نعنا و زنجبیل میریزم . ماهی و مرغ کبابی میخورم برنج و نون هم دارم میوه میخورم قهوه و چایی سبز میخورم . دکتر تغذیه م این قرصا رو بهم داده زینک پلاس + ویتامین سی + ب 1 + اسلیم مکس + فلوکستین . راستی ففول هم میخورم

فلوکستین ضد افسردگیه و باعث کاهش اشتها میشه . روزی 2ساعت و نیم ه ورزش میکنم 10 کیلو کم کردم آروم آروم توو 4 ماه . در صورتی که قبلا همش چیپس و پفک میخوردم و هله هوله و ساندویچ و فست فود

من سرچ کردم دیدم تمام قرصای ضد افسردگی ریزش مو میاره ولی از دکتر داروخونه پرسیدم گفت نه ربطی نداره !!!
همه ی شادیم بخاطر کاهش سایز و وزنم سر این ریزش مو گرفته شده :((( نمیدونی چقد غصه میخورم
9 اسفند دکتر سجادیان
سلام بچه ها
ی تجربه ی جدید
تو رو قرآن ب حق این عاشورای حسینی دعام کنید ک همینطور خوب پیش برم با این روش جدید.هر وقت از خودم میگم چشم میکنم خودمو.شما با دل پاکتون دعا کنید
من دو هفته پیش هرشب روغن سیاهدونه میزدم بعد حجامت کردم هفته پیش.و هرشب ترکیب روغن زیتون خوراکی و روغن بادوم تلخ میزنم جلوی سرم ب وضوح داره پر میشه.روغنا رو قبل مصرف گرم میکنم.
بخدا پنج ماهه 99%روزا ی چیزی تو سرم بوده.الان سرمو بشورم فرداش موهام چربن.یعنی هر روززززز.
2810