2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست
پونه جون....اگه پزشک گفت ریزشت ارثیه....بگو واست شجره رسم کنه....اونوقت میفهمه شما هرگزززززززززززززززز ریزشتون ارثی نیست....
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
اینجا رو ببینید

مقایسه اثرات محلول پروژسترون 2% با محلول ماینوکسیدیل 2% موضعی در درمان ریزش موی آندروژنیک زنانه

بابایی نژادبصیری شهلا*,خداییانی عفت,هریزچی قدیم حمیده

* گروه پوست بخش پوست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بیمارستان سینا

زمینه و اهداف: موی سر علاوه بر نقش پوششی، اهمیت زیادی در زیبایی انسان ها بویژه خانم ها داشته و ریزش آن گاه موجب انواع بیماری های روانی می گردد. ریزش موی آندروژنیک نیز از علل ریزش مو است که در بسیاری از درمان های موضعی آن گاه موجب عوارض شدید نظیر تحریک پوست می گردد، لذا انتخاب یک درمان کم عارضه که بهبودی قابل توجهی نیز ایجاد کند همیشه مورد توجه بوده است. مطالعه حاضر در نظر داشته اثرات درمانی محلول ماینوکسیدیل 2% را با محلول موضعی پروژسترون 2% در ریزش موی آندروژنیک خانم ها مقایسه نماید.
روش بررسی: پژوهش، به صورت آینده نگر و در مدت پنج سال انجام گرفت. هفتاد بیمار مونث مبتلا به آلوپسی آندروژنیک تیپ زنانه درجه یک انتخاب شدند. 35 نفر به مدت یک سال تحت درمان موضعی با ماینوکسیدیل 2% (روزانه 2 میلی متر) و 35 نفر دیگر تحت درمان با پروژسترون 2% (روزانه 2 میلی متر) قرار گرفتند. تمام بیماران به مدت یک سال ماهانه پیگیری شدند. در هر نوبت علاوه بر پرسش از خود بیمار، تعداد مو های منطقه در یک سانتی متر مربع بررسی می شد.
یافته ها: از 35 بیمار که تحت درمان با محلول موضعی ماینوکسیدیل 2% بودند 30 نفر (85.7%) توقف ریزش و رویش مجدد را داشتند. در 35 بیمار تحت درمان با محلول پروژسترون 2%، در 25 نفر (71%) توقف ریزش و رویش مجدد موی سر مشاهده شد. (p=0.145)
نتیجه گیری: اثرات درمانی محلول موضعی ماینوکسیدیل 2% با پروژسترون 2% تقریبا مشابه است. از آنجا که عارضه خاصی برای پروژسترون موضعی ثابت نشده به نظر می رسد شاید یک داروی موثر در درمان ریزش مو باشد لذا مطالعات بیشتر در افراد زیادتری توصیه می شود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند سال پیش رفتم پیش عفت خداییانی که برام پروژسترون 2% تجویز کرد سه ماه استفاده کردم و تا حدودی موهام بهتر شده بود اما پوست سرم وحشتناک حساسیت دادن و تکه تکه کنده شد برای همین دیگه ادامه ندادم دکتر هم چون اخلاق خیلی گندی داشت دیگه پیشش نرفتم
2805
2810