2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679878 بازدید | 28507 پست
با این تفاسیر پدرتون AA ست....برادرتون هم AA....

مادرتون Aa.......شما یا AA هستین یا Aa....یعنی ژن رو ندارین.

لیا برای من بود این؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ا شوشو امد با اجازه من برم

مرسی لیا جون
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

از وبلاگم دیدن کنید.انواع ساعت های شیک و مجلسی***

http://saatsaat.blogfa.com/

شماره تماس 09105781757
*** فروش آنـــــــلایـــــــن انواع ســــــاعــــــــت ونقره.سفـــــــارش ســـــاخت پــــــلاک نـــــقـــره روکـــــش طــــــلا و دستبندچــرمـــــــی http://www.novintime.com/ ***
لیا جون من مامانم و خاله هام موهاشون پره پره همینطور خواهرم،بابامم 55 سالشه کم پشت شده موهاش ولی کچل نیست،داییام 1کیشون کچله یکیشون پرمو 2 تاشونم فعلا جوونن موهاشون کم پشته
عموهامم کم پشته موهاشون خیلی
عمه هامم کم پشتن
منم ریزش موم ارثیه به نظرت؟آززمایش دادم هورمون DHEA.S بالا بود خیلی استرس دارم میشه زودتر جوابمو بدی؟
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
لیا جون تو رو خدا به پست من هم یه نگاه بکن ببین چی متوجه میشی

من تو خانواده ام مادرم و دو تا خواهرم و برادرم موهاشون ماشالله مثل خرمن پره

پدر ۶۰ سالش هست موهاش اصلا تاسی نداره

خانواده مادری ام نه خاله ای و نه دایی و نه پدر بزرگ و نه مادر بزرگ هیچ کدومشون هیچ درجه ای از تاسی ندارن

در خانواده پدری پدر بزرگ و عموهام هیچ درجه ای از تاسی ندارن اما مادربزرگم در حال حاضر تاس شده ( قبل از یایسگی مو داشته) عمه هام موی معمولی و کمی کم پشت دارن اما تاس نیستند

پس چرا من فلک زده کچل شدم

به خدا میگم کچل نه اینکه افراطی حرف بزنم ، من واقعا تا تاسی کامل راه کمی دارم

بعدش الان من اینطوری هستم و شوهرم هم ریزش ارثی داره دخترای بیچاره ام چی میشن
گریههههههههههههههههههههههه

ای خدا دردی که من کشییدم بچه هام نکشننننننننننننن
پونه جون....چون پدرتون و برادرتون تاس نیستن پس قطعا AA هستن....این عاااااااااااااااالیه.

حالا مادرتون و خواهراتون که پر مو ان (یا AA یا Aa)

در هر حالت فرزندان این خونواده 50 درصدشون AA و 50 درصدشون Aa.....

شما که خانم هستید در هر دو حالت ژن کم موووووووویی ندارید.....هیچ درصد....مطمئن باش.

این وسط برادرتون شانس اورده که جز 50 درصد AA شده و کچل نمیشه....( اقایون اگه فقط یه a کوچیکو داشته باشن کچل میشن)
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
بچه ها من رفتم پیش یه دکتر عمومی که خیلی تعریفش رو شنیدم گفت بهترین درمان ریزش اندروژنیک زنانه سیپروترون کمپاند با متفورمین هست و بعد از اون اسپیرونولاکتون
اما من جرات نمیکنم بخورم

تونیک هم پروژست نلا تجویز کرد الان یک هفته ست استفاده میکنم احساس میکنم یه کوچولو ریزشم کمتر شده
مکمل هماتنیک و ویتامین ای و ویتامین ث +زینک
البته گفت بهترین مکمل مو hair vit ساخت انگلستان هست که الان وارد نمیشه اگه اون ور مرز آشنا داری بگو برات بیارن بین این و ریجن نمیدونم کدوم بهتره!

2810