2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680234 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارهای جدید hacksungroup رسید : آباژورهای چوبی mdf ضخامت چوب 3 میلیمتر - حکاکی چهره روی چوب - حکاکی روی چرم - حکاکی چهره روی شیشه - ست جای جواهرات و انگشتر برای کادو و سرویس عروسی - ست دستمال کاغذی و سطل زباله - ساعت های فانتزی در طرح های مختلف (خرید بیش از سی هزار تومان ارسال به شهر تهران و شهر کرج رایگان میباشد) (منتظر کارهای ما در ولنتاین باشید)
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=21944&ChatDate=14-8-1392&PageNumber=1
- طراحی و ساخت لوح تقدیر چوبی و پلکسی
- برش و حکاکی انواع ماکت دانشجویی و معماری
- طراحی و ساخت پازل های دو بعدی و سه بعدی چوبی ، مقوایی و پلکسی
- حکاکی تصویر چهره و منظره بر روی چوب و پلکسی و پارچه
- طراحی و ساخت تابلوهای معرق و مشبک، شعر و ادعیه و تابلو راهنما
- طراحی و ساخت هدایای تبلیغاتی، کارت ویزیت چوبی و پلکسی
- برش و حکاکی پلکسی، چرم ، پارچه، کاغذ و MDF
- طراحی و ساخت کارت دعوت چوبی و پلکسی (مراسم عقد و عروسی، تولد و دیگر مراسم)
تلفن تماس : 46837282-021
تلفن همراه : 09352144956 (حک سان پارت)

خرید بیش از سی هزار تومان ارسال رایگان
سلام
زهرا جون من یک هفته ای میشه ریزشم خیلی کم شده..نمیدونم اثر هومو هست یا سیاه دانه!
من خودم حدس میزنم که هومو نقش داشته چون یه سری مشکلات مثل عدم احساس نیاز به آب و یبوستم برطرف شده..همینطور خوابم زیاد شده
مطمئنا اینها از هومو بوده.
فکر میکنم بد نباشه انتحان کنید.
سلام....زهرا جون یه دوره دو ماهه استفاده کردم رویشم خیلی خوب بود.اما جلو ریزشمو نگرفت؛با اینکه حاوی گزنه ست.خوبیش این که اصلا الکل نداره.خودشم تو کاتالوگش گفته چون محصولاتمون عاری از الکله بعد از قطعش ریزش نمیگیرین.

زهرا جون سیاهدونه رو امتحان کن....من شاید تا الان 6-7 باری شده که سیاهدونه رو میذارم رو سرم؛شکر خدا ریزشم کمتر شده.یا اثر سیاهدونه ست یا شایدم چون موهامو کوتاه کردم.اما دیروز شمردم شاید به نصف رسیده بود.( البته من موهام خیلیییی مجعده ؛بلند بود و داءم گره میخورد).
حالا یا اثر سیاهدونه ست یا کوتاه کردن موهام....
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
الان حدود یک ماه هست کعه مرتب صبح ناشتا یه لیوان عرق رازیانه میخورم....میخوام همچنان ادامه بدم....الان در کنارش سیاهدونه هم میزنم.
سلام....فاطی...نه عزیزم یک شب درمیون....یک شب نلا میزنم..یه شب تا صبح سیاهدونه میذارم....الانم خود سیاهدونه رو گرفتم تا روغنشو خودم درست کنم.
سلام من عضو تازه ام از مطالب سایت خیلی استفاده کردم
ریزش مو شدید دارم رفتم روغنها رو بگیرم نارگیل و کرچک رو گرفتم اما روغن مورد و رز ماری و اسطو خودوس رو
گفت اینا اصل نیست میشه بگید شما از چه مارکی استفاده میکنید از کجا گیر بیارم اصلا روغن هستن یا قطره مثلا رز ماری قطره اش تو بازار هست ولی روغنشو ندارن !!
aruna.....جون.

من سیاه دونه رو پودر کردم ریختم تو شیشه....روغن زیتونم اضافه کردم......الان ترکیبی که پیش رومه یه روغن سیاه ماننده....

شبیه نفت خامی میمونه که از اعماق زمین استخراج میکنن....

ترکیب تو هم مثل منه؟؟؟؟
2810