2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680245 بازدید | 28507 پست
منم دارم از فلفل استفاده میکنم خیلی بهم کمک کرد ...من زیاد مشکل ندارم ...یکم اومده بودم اینجا اذیت میشدم
فاطی تو تاپیک سودی
یکی از بچه ها میگفت صبحا کیوی بخوری عالیه
حالا دقیق میپرسم بهت میگم
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه هاااااا

داروهای هورمونی چاق کننده هستن؟؟

به نظرتون من کدوم ماسکو بذارم که ریزش موهام یکم کم شه؟؟
خیلی میریزه موهامم که چرب هس البته یه روز در میون میشورماااااااااااا

من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
سلام عزیزم.خوبی؟؟
پرنیان بله چاق کنندس متاسفانه
من سیاهدونه میزنم چند روز هرشب تا صبح الان شکر خدا زیر 5تا شایدم کمتر میریزه.موهامم جوندارتر شدن ولی سرم سفید شده علتشم نمیدونم دیگه.مغزم نمیکشه ک چرا بعد 5 ماه هنوز از حالت بحران خارج نشدم
پرنیان جون.
داروهای هورمونی همشون چاق کننده ان.و باعث افزایش دور کمر میشن بغیر از اون باعث افزایش کلسترول و تری گلیسیرید میشن...اگه هنوز مصرفشون رو شروع نکردی؛از شون استفاده نکن.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
آناهید20

سلام بچه ها یکی میشه قضیه کیوی برای یبوست رو توضیح بده برای من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راه دیگه ای دارین ممنون میشم بگین

پریســــــــــا69
آناهید جون هیچی دیگه کیوی بخور حل میشه
صبحام که پا میشی ناشتا دوتا لیوان آب گرم بخور
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
مرسی عزیزان
نه لیا جون هنوز شروع نکردم
پس میذارمش کنار
روغن سیاهدونه رو خودمونم درس کنیم میشه؟؟
منکه موهام چربه بیشتر نمیریزه؟
اگه زدیم باید فردا بشوریم؟؟

موهام خیلی میریزه
پگاه جون من کلا دیگه کف سرم کاملا دیده میشه اصن نمیتونم روسریمو بردارم متاسفانه :(

از وقتی تونیک سریتا رو قطع کردم اینجوری شده.
اونقده میفکرم قلبم میدرده دیگه

لیا جون سرم پروژست نلا چجوریه؟من تا حالا استفاده نکردم

من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
محلول پروژست مو-پیشگیری ار ریزش مو
39حاوی عصاره های قابل جذب گیاه سائوپالمتوکه استروژن های طبیعی آن موجب توقف DHT می گردد.
قطع ریزش مو
رفع التهابات پوست سر
تغذیه پیاز مو
تنظیم هورمونهای پوست و در نتیجه جلوگیری از طاسی و ریزش مو
ریزش مو علل مختلفی دارد و مهمترین عامل آن مشکلات هورمونی می باشد که موجب طاسی و ریزش مو می شود.کمبود ویتامینها و عدم تغذیة صحیح و استفاده از شوینده ها نیز موجب ریزش مو میگردد. در بعضی موارد رویش مو بعلت تخریب پیاز مو دیگر انجام نمیشود. تغذیة سا لم و استفاده از محصولات بهداشتی که حاوی استروژنهای طبیعی و قابل جذب و تأمین کننده ویتامینهای لازم و تنظیم هورمونها بخصوص متوقف کننده دی هیدرو تستوسترون(DHT) بوده در برخی گیاهان موجود می باشد، یکی از راههای پیشگیری و حتی درمان ریزش مو می باشد. سرم پروژست نلا حاوی عصاره گیاه سائوپالمتو می باشد که استروژن های طبیعی آن موجب توقف DHT گردیده و ریزش مو را سریعاً قطع و با ترمیم رفع التهابات و تغذیة پیاز مو،رشد مو را تسریع می بخشد.
تنظیم هورمونهای پوست موجب جلوگیری از طاسی و رفع ریزش مو می گردد. عصاره سائو پالمتو تنظیم کننده هورمونهای پوست میباشد . این محصول فاقد الکل بوده و قطع استفاده از آن موجب ریزش مو نخواهد گردید.
این محلول همچنیت حاوی عصاره گزنه نیز می باشد که این عصاره باعث افزایش خون رسانی و در نتیجه تغذیه ریشه مو می گردد.

طریقه مصرف : این سرم را روزانه یک الی دو بار داخل موها اسپری کنید و با نوک انگشتان به آرامی ماساژ دهید.

طول درمان: در مدت زمان 2 ماه می توانید تغییرات اساسی را بر روی موهای خود مشاهده نمائید.
ایران کد:2162311026490004
طرز تهیه روغن سیاه دانه.( دکتر تورج زرگر)

طرز تهیه روغن سیاه دانه : یک استکان روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری پودر سیاه دانه را با هم مخلوط کنید و سه روز کنار بگذارید . بعد از این مدت آن را هم بزنید. از صافی عبور دهید و مصرف کنید.

این طرز تهیه روغن سیاهدونه ست.....من میخوام خودم درست کنم.
2810