2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت ناهیدجونازدواجت چقد بی دردسر بود.چقددددددددد ما مراسم داریم.ی هفته قبل عروسی جهاز برون.ی هفته بکوب همه خونه پدر عروس و دامادن.بعد حنابندون.بعد عروسی.صبح زودددددددددد رو صبحی
دو روز بعدش سه شبه.هفته ک تموم شد هفته میگیرن بعد مراسمات پاگشاااااااااااااااااااااااااا.
http://gif.irangif.ir/ion-irangif1/ion-irangif0.gif

خوبه که.............
حالا من چون دور شدم دیگه جهزیه و اینا رو نداشتیم ولی حنا رو یه سری میگیرن هنوز ولی ما همینطوری برای شگونش گرفتیم حودمونی
قر تو کمر مونده بود خودشونو خالی کردن

پگاه نسیم
با اجازه من برم
کوجایی مجردی که تا 2 و 3 نصفه شب اینجا بودم هی
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
سلام.
امروز‏ ‏صبح‏ ‏زووووود‏ ‏پاشدم‏ ‏رفتم‏ ‏خریدددددد.
سرکه‏ ‏انگبین‏ ‏گرفتم‏ ‏و‏ ‏قرص‏ ‏مخمرجو‏ ‏
چ‏ ‏زمانی‏ ‏قرص‏ ‏رو‏ ‏بخورم‏ ‏دکی‏ ‏ها؟؟؟؟؟گفته‏ ‏ی‏ ‏عدد‏ ‏در‏ ‏روز‏ ‏کافیه.ویتامین‏ ‏ای.سی‏ ‏و‏ ‏ب‏ ‏12رو‏ ‏هم‏ ‏داره.غنی‏ ‏شدس.مال‏ ‏فرانسه‏ ‏س.
من‏ ‏رفتم‏ ‏ک‏ ‏ب‏ ‏کمپلکس‏ ‏بگیرم‏ ‏دو‏ ‏برگ‏ ‏زشت‏ ‏و‏ ‏بی‏ ‏ریخت‏ ‏گذاشته‏ ‏جلوم‏ ‏میگم‏ ‏این‏ ‏چیه‏ ‏دیگه.گفت‏ ‏دقیق‏ ‏نمیدونم‏ ‏ولی‏ ‏صداش‏ ‏میکنن‏ ‏ب‏ ‏کمپلکس
سیاه‏ ‏و‏ ‏ریز‏ ‏بودن.گفت‏ ‏ایرانین‏ ‏اینا.شماها‏ ‏از‏ ‏اینا‏ ‏استفاده‏ ‏کردین؟؟؟
سلام‏ ‏عزیزم.میترسم‏ ‏از‏ ‏زیادی‏ ‏اشتهااااااا.آیلین‏ ‏من‏ ‏وزنم‏ ‏زیاد‏ ‏نیست‏ ‏48کیلوم‏ ‏ولی‏ ‏اصلا‏ ‏بهم‏ ‏نمیاد‏ ‏بیشتر‏ ‏میزنم‏ ‏همه‏ ‏میگن‏ ‏ ‏55بهت‏ ‏میاد‏ ‏باشی.بخاطر‏ ‏همین‏ ‏میترسم‏ ‏ازش.دوشنبه‏ ‏عصریم‏ ‏میرم‏ ‏واسه‏ ‏حجامت‏ ‏پرونده‏ ‏تشکیل‏ ‏بدم.سه‏ ‏شنبه‏ ‏حجامت‏ ‏میکنم
ژیناز‏ ‏جون‏ ‏ایرانی‏ ‏داشتن‏ ‏دونه‏ ‏ای‏ ‏میفروخت‏ ‏ک‏ ‏طرفای‏ ‏نه‏ ‏تومنه.اما‏ ‏من‏ ‏نخواستم‏ ‏ازشون‏
مال‏ ‏من‏ ‏vitarmonyl.
Top levure
ساخت‏ ‏فرانسه.نوزده‏ ‏تومن
خیلی خوبه خوش به حالت میری حجامت..من مننظرم ببینم نسیم یه دکتر معرفی کنه.میترسم هرجائی برم
اصلا نمیشناسم دکتر خوب
راستی امروز وقت هومیوپاتی گرفتم.نمیدونم دکتره خوبه یا نه حالا میرم ببینم چی میشه
ژینا جون سلام..تو دفعه اول رفتی زمان زیاد گذاشت برات؟آخه گفت شاید طول بکشه نیم ساعتی باهاتون حرف میزنه دکتره!
2810