2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679766 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام عزیزان کسی محلول پروژسترون با الکل ترکیبی استفاده کرده نتیجه گرفته من تازه گرفتم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام علی آقا ببخشید میشه ادرس عطاری که رفتینو بگید من مشهد هستم ممنون میشم

سلام عزیزم..

شما بهتر شدین؟؟

چه کارهایی کردین؟؟

منم رفتم دکتر سنتی و یکبار هم حجامت رفتم و می‌خوام دوباره برم و شامپو و پودر گیاهی هم مصرف کردم کمتر شده ولی هنوز ریزش دارم..حجم موهام مخصوصا جلوی سرم کم شده.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام به شما خانومای عزیز و مو قشنگ من 7 سال بودکه درگیر ریزش مو بودم ولی خب توی 2 3 سال اخیر دیگه فه ...

تورو خدا خانوم بیا به منه عاجز فلک زده کمک کن بگو چی بزنم موندم بعداز زایمان که کلا کچل نشم 

ببین اگر  موهات مشکل داره و هیچی روش جواب نمیده باید ببینی دقیقا چه مشکلاتی تو بدنته. چه ویتامین و مکملی کم داری. من رفتم پیش یه دکتر که اول با دستگاه انالیز تمام بیماری ها و مشکلات تو بدنمو گفت و بعدش براساس اون بهم راهنمایی کرد که چیکار کنم و داروهای ترکیبی خیلی جالبی بهم داد که تا حالا ندیده بودم. پوستم تو دوماه صاف و اینه شد ریزش موهام از بین رفت و صدف ناخنام سفیدک میزد دستگاه میگفت کمبود ید دارم و ید مصرف کردم سه چارتا از ناخنام سفیدک شون برطرف شده الان. جالبه که من چند وقت درد کلیه داشتم نمیفهمیدم چم شده دستگاه رو کلیه هام ایراد میگرفت اما نمیگفت دقیقا چمه. رفتم بعدش ازمایش دادم سنگ گلیه داشتن. بببین حتما برو از هر اقدامی بهتره. اسم کلینیک یادم نیس بهت بگم. اما تو ملاصدرا بغل بیمارستان بقیه الله بود. شماره اش هم ندارم تو گوشیم و الا حتما میفرستادم سرچ کن حالا اون دکتر نباشه دکترای دیگه هم دارن احتمالا

2810