2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679878 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید شامپو درمان جانبی هست ولی از بین شامپو های خارجی من شامپو c1و کلوران ضد ریزش رو پسند کردم واز ایرانی ها هم سیوند، ویرگو، لامینین و دیودرگ رو تایید میکنم که هر کدوم برای انواع مو داره خود من از لامینین حاوی ماینوکسیدیل و کافیین استفاده میکنم. 

برای خارش مو هم شامپو ضد شوره ایروکس و شامپو ویرگو خوبه، اگر خارجی بخوای هگور. 

2805

راهي براي ضخامت تار مو نيست؟

دلم ميخواد موهام به حالت قبل برگرده ضخيم و حالت دار بود ولي الان وحشتناك باريك و صاف

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

خب احتمالا سطح بالایdhtخون شما باعث ضعیف شدن و نازک شدن موهاتون شده. 

شما ازمایشهای لازم رو که گفتم انجام بده ببینیم مشکل اصلا از کجاست. 

کم خونی و اخلالات هورمونی مثل کیست تخمدان هم باعث شکنندگی و نازک شدن موها میشود که باید بررسی بشه. 

من نمیدونم چرا این پزشکها پوست و مو مردم رو میبندن به مکمل و پی ار پی و مزوتراپی،؟ البته میدونم چون پورسانتی هستن و مزو و پی ار پی خوب جیبشون رو پر میکنه. 

ولی اگر فعلا از لحاظ ظاهری بخوای موهاتو ضخیم جلوه بدی، رنگ کردن مو و استفاده از شامپوهای ضخیم کننده مو، ماسکهای مخصوص موهای  نازک کمک کننده هست. میتونی موهاتو با روغن کرچک خوب چرب کنی و موهاتو با روسری یا کلاه رنگ بپوشونی و بعدداز یکساعت شامپو کنی. 

شستن مو با صابون 12 گیاه ان جی هم مو رو موج دار میکنه. 

اون چیزی که مسلم هست دیر یا زود باید ماینوکسیدیل رو شروع کنید چون  واقعا راه دیگه ای نیست. 

خب احتمالا سطح بالایdhtخون شما باعث ضعیف شدن و نازک شدن موهاتون شده.  شما ازمایشهای لازم رو که ...

فعلا كه يك هفته است كه محلول جنكسان رو استفاده ميكنم اولين فرصت ازمايش dht و تيروئيد رو انجام ميدم 

فكر نميكنم مشكل كيست تخمدان داشته باشم

ولي اين محلول خيلي بده از وقتي ميزنم سرم به شدت عرق ميكنه و شامپوش هم موهام خيلي نرم ميكنه كلا ميشم طاس به معناي واقعي

داشتم شامپوهايي كه شما پيشنهاد داديد رو سرچ ميكردم پلانتور٣٩

اره اتفاقا همه ميگن موهات رنگ كن ضخيمتر ميشه

رنگ جلوي ريزش مو رو ميگيره

ولي خودم حس ميكنم رنگ ريزش مو مياره و امكانش هست اين هزارتا تارمو هم از دست بدم

فعلا كه يك هفته است كه محلول جنكسان رو استفاده ميكنم اولين فرصت ازمايش dht و تيروئيد رو انجام ميدم&n ...

جنکسان که همون ماینو کسیدیل هست وقتی تموم شد سعی کن ماینو پاکدارو رو ادامه بدی. 

رنگ به هیچ عنوان ریزش نمیاره خاطرت جمع مگه اینکه رنگ فاسد و خراب باشه. 

موهای شما چون نرم و نازک هست باید از شامپویی استفاده کنی که فاقد نرم کننده باشه. 

نه یکی از شامپوهای برند آلپسین هست که بیشترین کافیین رو در بین شامپوها داراست و ساخت آلمان است: ...

رفتم براي مشخصاتش تو داروخانه جمالزاده ولي زده بود كاراييش بيشتر براي اقايون هست

رفتم براي مشخصاتش تو داروخانه جمالزاده ولي زده بود كاراييش بيشتر براي اقايون هست

کار  اصلیرو کافیینش میکنه که به مقدار زیاد داخلش هست. پلنتور 39 موهاتو نرم میکنه ضمن اینکه کافیینش کمتره. 

کار  اصلیرو کافیینش میکنه که به مقدار زیاد داخلش هست. پلنتور 39 موهاتو نرم میکنه ضمن اینکه کافی ...

نميشه قهوه رو مستقيم بزنيم به سرمون🙈🙈🙈

نميشه قهوه رو مستقيم بزنيم به سرمون🙈🙈🙈

البته میشه به شامپو قهوه اضافه کرد ولی کافیین رو به مولکولهای کوچکتر و قابل جذب در آزمایشگاه تبدیل میکنن وبعد از فرموله شدن به شامپو اضافه میشه. 

2810