2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست

خب من از سال 1375 که درگیر ریزش مو بودم و هر درمانی که فکرشو بکنی انجام دادم و مقاله های خارجی به روز درباره تحقیقات درباره ریزش مو رو ترجمه میکنم. 

یبار رفتم پیش یه دکتر متخصص مو و برام یه محلول امریکایی نوشت و من با دلیل علمی بهش ثابت کردم که این محلولها فقط با شرایط هاص موثر هستن! تعجب کرد گفت دانشجو تخصص پوست و مو هستی؟ گفتم نه ولی به این حوزه علاقه دارم و تحقیق میکنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من از سال 1375 که درگیر ریزش مو بودم و هر درمانی که فکرشو بکنی انجام دادم و مقاله های خارجی به رو ...

خب نتيجه كلي كه بهش رسيديد فقط ماينو و فينسترايد بود؟؟؟

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
خب نتيجه كلي كه بهش رسيديد فقط ماينو و فينسترايد بود؟؟؟

نتیجه من نیست بلکه نتیجه FDAامریکا یا همون سلزماندغذا و داروی آمریکاست. 

اللللبته! خیلی از خانمها ریزششون اندروژنیک نیست مثلا ناشی از کم خونی، کمبود ویتامینd3، استرس و... کلا مولتی فاکتوریل هستن و درمان تیروییدشون ریزش موهاشون هم درمان شده وهمزمان یه مکمل خوردن یا یه محلول استفاده کردن و درمان ریزش موشون رو مدیون اون قرص یا محلول و تونیک میدونن و برای همه نسخه رو تجویز میکنن و میگن ماینوکسیدیل چیه به درد نمیخوره  من با خوردن سبستین b6کلا ریزش موهام قطع شد یا با مصرف محلول سینره یا لامینین موهام خوب شد در حالی که علت چیز دیگه بوده. 

در ضمن این آخرین ارسال من در نی نی سایت بود ظاهرا بعضی خانمها با وجود آقایون در سایت مخالف هستن و ابراز ناراحتی میکنن منم نمیخوام باعث بشن کسی معذب باشه البته شنیدم خیلی از کاربرهای خانم در اصل آقا هستن که خودشون رو خانم معرفی کردن. 

امیدروارم همه هموطنانم سالم و خوشحال و موفق باشن، خودشون و دیگران رو دوست داشته باشن و درد دیگران رو درد خودشون بدونن تا اجتماع و کشوری بهتر داشته باشیم و حس زیباتری از انسان بودن در وجودمون بوجود بیاد. 

بدرود

2805
نتیجه من نیست بلکه نتیجه FDAامریکا یا همون سلزماندغذا و داروی آمریکاست.  اللللبته! خیلی از خان ...

اين تايپيك تعطيل شده بود و ربطي به حضور شما نداشت چون من از صفحه اول خوندم و رسيدم به اينجا و كلي كارير اقا راهنمايي خواسته بودند 

خيلي خيلي ممنون بابت تمام اطلاعات مفيدي كه در اختيارمون گذاشتيد 

اميدوارم هرجا هستيد خوش باشيد

تونستيد مشكل رو حل كنيد؟

حتما تونسته بودن كه قصد رسوندن اطلاعات داشتند

شايدم در حد كنترل و ادامه درمان تا اخر زندگي😔

من هرشب موقع خواب قرص اهن مصرف میکنم بدون تجویزپزشک  

اهن كه كلن براى خانمها خوبه ولي ريزش موى من با اهن و مكمل هاى ديگه برطرف نميشه

سلام واقعااااااااا عاجزانه خواهش میکنم اگه گروهی داریم منم اد کنین خانم رونیکا 

یا اینکه یک نتیجه ی کلی به من بگین چون من واقعا نمیتونم تمام این صفحات و بخونم 

تو سیگارو خاموش کن تا بگم ...
چه طور میشه با گریه هم دود شد...
چه طور میشه با خنده هم زخم خورد....
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....

سلام بچه ها یکی از کاربرای عزیز تو تاپیک زیر یه روشی رو گفته که خود منم دارم اجراش میکنم و خیلی ریزشم کم شده الحمدلله 

لطفا از اولش بخونید 🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?page=38 

ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810