2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679907 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باور داری خیلی سخته پس بدون برات خیلی سخت خواهد بود اگه باور کنی اسونه بدون خیلی اسون میشه

سلام و درود پریا جون نظرت راجع به ای اف تی چیه؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام پری جان بله ولی گاهیم شروع میشه ک اصلااااااااااااااااااااا برام اهمیتی نداره...فورا تغذیه مو تغ ...

پگاه جون شما ای اف تی کار کردی درسته؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

بچه ها من ت ل گ رام ندارم

میشه توی گروه بپرسید به من اینجا حواب بدید

من موهام خشکه کلی هم روغن میزنم اما خیلی تاثیر نمیکنه بکم موخوره هم دارم 

چیکار کنم بهتر شه

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
نیلا جان یه گروه داریم 

عزیزم پیشه آی دی تل گ رام رو بدین که سرچ کنم.یا محبت کنین درخواست دوستم رو بپذیرین که شماره ام رو توی خصوصی بفرستم براتون 

زنی که حالش بایک کتاب،یک شعر،یک ترانه یا فنجانی قهوه،خوب می شود را،هیچ کس نمیتواند شکست دهد...

دوستان اگر ریزش مو دارید از شالیکوبی ها یا از عطاری ها سبوس برنج رو تهیه کنین و توی قوری یه قاشق بریزید دم کنین و نوش جان کنین

روزی یه لیوان خوردن دم کرده سبوس برنج واقعا روی پر پشت کردن موهاتون تاثیر داره

2810