|
مشاهده متن کامل بحث +
1679917 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
پریا جان میشه به جز اون کتاب کلیپ یا فیلم یا سخنرانی هم معرفی کنی. خیلی دوست دارم باورهامو تغییر بدم اما نمیدونم چطوری. سخنرانی قانون جذب فرهنگ رو گوش دادم ولی بعدش زود از ذهنم رفت. کتابی ک گذاشتی رو هم میخونم ولی یه جورایی برام نامانوسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام کسی هست جواب منو بده من کندوش گیر آوردم میتونم با روغن سیاهدانه پروده کنم روغن سیاهدونم اصله روغنش رو جلو خودم گرفت اگه آره مقدار ترکیب و طرز تهیه رو بهم بگید
سلام پریا جون من موهام پر هستش ولی ریزش دارم ,چی بزنم که ریشه موهام محکم بشه ؟ولی حنا توش نباشه الان هر روز صبح قهوه میخورم ,میگن جلوی ریزش رو میگیره,درسته؟
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سمیرا ماسک خردل بزن پودر خردل ،حواست هم باشه تازه باشه،یبار ب من کهنه اش روفروختن اصن سرم مث همیشه سوزش پیدا نکرد فهمیدم کهنه است خردل رو با اب چای سبز بابونه شلتوک ماسک کن بزن کف سرت هروقت سرت سوزش پیدا کرد بشور البته اگه از لحظه اولسوزش داشت بزاریه ده مین بمونه بعد بشور