2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680265 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حنا رو بذار چون گرمه من ریزشم به نظرم بخاطر سرد بودن ماسکم بود وگرنه خیلی وقت بود اونقد نریخته بود دو سه قاشق سبوس گندم رو ریختم توی قوری و نصف استکان آب جوش هم ریختم داخل و بعد قل قل
پسر خوب قهوه امتحان کن بذار رو موهات یک ربع یا بریز تو شامپو یا ماسک هات یکی هم بعد اینکه موهات رو شستی آخرش نمک دریا رو بریز تو آب حل کن بریز رو سرت دیگه آب نکش بیا بیرون
هلال ماه پریا همه حرفاشو زد بچه های قدیم چون رو ذهنشون کار کردن کمتر میان اینجا ....بعدم همه ما یه راه رو تا اخر رفتیم و نتیجه گرفتیم .....راهمون یکیه ...همه چیز رو گفتیم
باز من الان وقتم ازاده گاهی سر میزنم ....
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
زکسایی که موهاشون پرپشته به این معنی که تراکم موهاشون بیشتره. من که موهام کم پشته و ریخته با این روشها ریخته ها دوباره در اومدن ولی نمیتونه پرپشت بشه. تراکم موها با این روشها بیشتر نمیشه. هستن کسایی که تار موهاشون نازکه ولی تراکم موهاشون بیشتره و موهاشون پرپشت دیده میشه. و برعکش. من اگه موهای نازکم رو ضخیم کنم( تازه اون هم اگه بشه) دیگه تراکمش رو نمیتونم تغییرش بدم. و این تغییری در کم پشتی موهام نمیده
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.